B4 competition new foto i mała sesja z "barto-team"
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nom bardzo bardzo ładne Compi - jak juz gdzies wczesniej pisalem Compi to jedyny model 80 w B4 ktory mi odpowiada.. bardzo ladny kolorek, nie zmatowial przez te kilka latek wiec byl pieszczony bo z tego co wiadomo wszem i wobec te kolorki maja tendencie do matowienia, a szkoda.. jeszcze na masce poprawka lakiernicza i z zewnatrz malinka bedzie.. co do wnetrza to ja bym zalozyl inna kiere - taka jak mam ja:) - i wywalilbym ten znaczek AUDI SPORT z popielniczki, ale ogolnie Compi to Compi - auto ktore stalo sie legenda w momecie jego produkcji..
co do wyposazenia to Furti dobrze mowisz.. jak szwabik chcial to mogl miec na full wypasie, wystarczylo siankiem zaszelescic i montowali pelne wyposarzenie od klimy przez elektryke 4 szyb do elektrycznego szybra.. przy okazji FURTI pozdrawiam..
Marku Tobie zycze jak najwiecej kilometrow przejechanych bezawaryjnie i do zobaczenia na ktorejs z autostrad w PL:P Pozdrawiam
co do wyposazenia to Furti dobrze mowisz.. jak szwabik chcial to mogl miec na full wypasie, wystarczylo siankiem zaszelescic i montowali pelne wyposarzenie od klimy przez elektryke 4 szyb do elektrycznego szybra.. przy okazji FURTI pozdrawiam..
Marku Tobie zycze jak najwiecej kilometrow przejechanych bezawaryjnie i do zobaczenia na ktorejs z autostrad w PL:P Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 03 lut 2010, 16:23 przez DJ_Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
- karolpinkii
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- michael80b3
- Forum Audi 80