B4 - zielony Turbognojek
B4 - zielony Turbognojek
W końcu doczekałem sie odrobiny wolnego, zebrałem się i wyczyściłem samochodzik, psiknąłem Martynką, wyczyściłem tapicerkę, wytarłem szybki itp. Doczekałem się też momentu założenia ringów na zegarki i wymiany całego podświetlenia liczniczka na deczko mocniejsze i w dodatku czerwone (tzw kondonki, kapturki na żarówki). Ogólnie wszelkie braki i ubytki autka zostały zniwelowane, mowa o kapselkach felg, włączniku światła, wymianie wszystkich przepalonych żarówek itp. Efekt pracy wygląda następująco:
http://niziok.fotosik.pl/albumy/234885.html
http://niziok.fotosik.pl/albumy/234885.html
Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, 22:23 przez cobra, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
hyhy ten kondonek z tyłu to może i nie wygląda najlepiej, ale dobrze pełni swoją rolę... gdy jakiś czas temu jeździłem brata espero bez tej nakładki to całe spodnie miałem ufajdolone w smarze... a ponieważ czasami jednak się używa tego haka, więc o wybrudzenie nie trudno
a wyswietlacz temperatury??? czeka na moją coupe :mrgreen:
a wyswietlacz temperatury??? czeka na moją coupe :mrgreen:
- krzysiek11
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Jak widać uroda mamusi ale co do charakteru to 100% ojca!!!
Fakt faktem brak płci przeciwnej mu nie będzie brakować hyhy może mi coś jeszcze skapnie :mrgreen:
nie róbcie zbędnego OT
fajny dzieciak :mrgreen:
Edit:
FranoF1
Fakt faktem brak płci przeciwnej mu nie będzie brakować hyhy może mi coś jeszcze skapnie :mrgreen:
nie róbcie zbędnego OT
fajny dzieciak :mrgreen:
Edit:
FranoF1
Ostatnio zmieniony 27 lip 2007, 17:24 przez szkodnik, łącznie zmieniany 1 raz.
No dzięki dzięki... wiecie ile czasu zajmuje koszenie tego trawnika? Niestety są jeszcze 2 mniejsze trawniki przed domem i wszystko koszę od ok 9 do 18-20 w zależności od tego jak duża jest trawa i jak długa jest przerwa obiadowa A ogólnie podwórko to zasługa mojej mamy (pokłony do samej ziemi).
Pablo, na spociku mam nadzieję że się jeszcze spotkamy, wszystko w swoim czasie :mrgreen:
Szkodnik, fajny szkrab (Doc, nie schab a szkrab )
Pablo, na spociku mam nadzieję że się jeszcze spotkamy, wszystko w swoim czasie :mrgreen:
Szkodnik, fajny szkrab (Doc, nie schab a szkrab )