[B4 2.3 NG] bezdasznik by Tomasz
ZW3 wcale nie jest takie łatwe do dostania... ZW1 łatwo kupić. Skoro chcesz malować rotory na czarno to kup ZW1. Skręcane fele to jest to! <ok> też szukam... póki co mam imitacje skręcanej felgitomczax pisze:[ Dodano: 2009-06-22, 12:11 ]
euro drogie, zostają stare springi, teraz zastanawiam się cz zostawić ją na AZEVach czy zakupić RH zw3 9/17" i pomalować w nich środki na czarno, jak myślicie co będzie lepsze?
i jak wam się podoba? dużo lepiej by było niż obecnie? czekam na komentarze
Mniam, mniam czekamy!trevor pisze:już kolor nałożony - czarny połysk, wygląda ok. Jutro zakładam
Tomek ma dobry gust apropo felg i te Azevy nie są wcale jego marzeniem ma je, bo je ma ale myślę, że jak zobaczy coś skręcanego to przewietrzy swoje kieszenie, portfele i konta w banku, by zamienić na coś wyczesanego <ok> (z resztą ja tak samo zrobię)gornik pisze:Ładne cabrio. AZEV dobry, ale szkoda, że z małym rantem.
wczoraj granicę przekroczyłem, znalazłem coś pięknego, nowe aspiracje w głowie, ale niestety 5 śrubek niedobrze...
tak liczę kiedy to ja doprowadzę ją do wymarzonego stanu... Magazyny audi już puste od części, z dywanikami się czaję jak głupi, a w środku auta już tak brzydko na tych starych dywanikach...
dobrze prawi! piwo muATLAS pisze:jak zobaczy coś skręcanego to przewietrzy swoje kieszenie, portfele i konta w banku, by zamienić na coś wyczesanego
tak liczę kiedy to ja doprowadzę ją do wymarzonego stanu... Magazyny audi już puste od części, z dywanikami się czaję jak głupi, a w środku auta już tak brzydko na tych starych dywanikach...