[B3] Biała perełka by kostek Nowe graty str.9+ Fele.
tak tylko zaproponowałem.. i ja tam nikogo nie zmuszałem do niczego powiem tylko tyle "to polska" (każdy orze jak może)duo pisze:ale po co az tak ? wystarczy na silikon szklarski to zlapać bedzie sie trzymac jak potrzeba a w razie potrzeby mozna delikatnie nozykiem odciać i silikon wyczyscuc .. pewnie tanio latwo lekko i przyjemnie i bez koniecznosci zmuszania rodziny do uprawiania procederu :mrgreen:k3llys pisze:Kostek80, no teraz wygląda cacy <ok> tylko to mocowanie znaczka popracuj nad tym. Ja kleiłem to jakimś ultra mocnym klejem, mama z pracy mi przyniosła, klei się nim uszczelki do okien PCV mega trzyma.
No wiadomo że każdy orze jak może :mrgreen: Ale dziś tym sylikonem zrobie bo wczoraj jak pisałem nie miałem czasu a zaniosłem go do domu bo w warsztacie troszke zmarzł i niech w domu dojdzie do odpowiedniej temperatury, skleje ten znaczek zaniose do domu niech sobie wyschnie przez noc i rano będzie git
Znaczek już jest tak jak być powinien:)
Jakoś musiałem to docisnąć na kilka godzin a opaski to najlepsza rzecz
A tu już w aucie
Znaczek już jest tak jak być powinien:)
Jakoś musiałem to docisnąć na kilka godzin a opaski to najlepsza rzecz
A tu już w aucie
Można
Pany potzrebuje szybkiej odpowiedzi czy to napewno uszczelka pod głowicą. Mianowicie z trzeciego cylindra z kolektora wydechowego leci płyn chłodniczy na rozrusznik. Oto foty:
Czy moja sugestia jest słuszna że to wina uszczelki. Jak tak to o czym pamiętać wymieniając ją i co powinienem zrobic podczas wymiany?
Czy to jest tunel pod quattro?
Pany potzrebuje szybkiej odpowiedzi czy to napewno uszczelka pod głowicą. Mianowicie z trzeciego cylindra z kolektora wydechowego leci płyn chłodniczy na rozrusznik. Oto foty:
Czy moja sugestia jest słuszna że to wina uszczelki. Jak tak to o czym pamiętać wymieniając ją i co powinienem zrobic podczas wymiany?
Czy to jest tunel pod quattro?