Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audiczka 80 B3 1,6TD] BLACK a będzie DEVIL

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 28 sty 2010, 12:53

Arten pisze:KLAKSON napisał/a:
Genialny masz środek !. Wystepowały takie w B3 :?: :roll: . Chyba to była przekładka z modelu B4. Bardzo fajniutki egzemplarz Ci się trafił.

hehe KLAKSON no widocznie występowały bo ja w środku nic nie zmieniałem :-P A o przekładce nic mi nie wiadomo
Racja. Były takie środki w b3 i super ot wygląda. Dużo lepiej niż te bardziej żółte wykończenie o kolorze psiej kupy <zyga> I niezły kontrast jest z kratkami nawiewów :mrgreen:

o do diodek to właśnie mają być niebieskie :mrgreen: zdecydowałem się na takie ponieważ stwierdziłem że przy radyjku nic nie będę kombinował :lol: I diodki ładnie świecą ale na focie po prostu tego tak nie widać w realu jest duuużo lepiej :mrgreen:

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 28 sty 2010, 13:40

Arten pisze:
trepek pisze:Ja wiem, z liter. Napewno nic się silnikowi nie stanie.

Zawsze możesz dolać benzyny. 10l na 70l ON nie zaszkodzi.
Dzięki za info trepek ;D już zamieszane w zbiorniku także już będzie <ok> Pamiętajcie nie kupujcie ruskiej ropy na zimę :roll: :-P a jeśli już to dolewajcie czegoś xD
Do ruskiej ropy to tylko co alkoholopodobnego.

Awatar użytkownika
Arten
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arten » 28 sty 2010, 18:12

Audi Sport pisze:
Arten pisze:KLAKSON napisał/a:
Genialny masz środek !. Wystepowały takie w B3 :?: :roll: . Chyba to była przekładka z modelu B4. Bardzo fajniutki egzemplarz Ci się trafił.

hehe KLAKSON no widocznie występowały bo ja w środku nic nie zmieniałem :-P A o przekładce nic mi nie wiadomo
Racja. Były takie środki w b3 i super ot wygląda. Dużo lepiej niż te bardziej żółte wykończenie o kolorze psiej kupy <zyga> I niezły kontrast jest z kratkami nawiewów :mrgreen:

o do diodek to właśnie mają być niebieskie :mrgreen: zdecydowałem się na takie ponieważ stwierdziłem że przy radyjku nic nie będę kombinował :lol: I diodki ładnie świecą ale na focie po prostu tego tak nie widać w realu jest duuużo lepiej :mrgreen:

Kompletnie się z Tobą nie zgadzam odnośnie podświetlania ;P mi się właśnie podoba ten niebieski a jak komuś się nie podoba no to trudno jak wiadomo są gusta i guściki a o gustach się nie dyskutuje POZDRO <piwo> :-D

Awatar użytkownika
TYGRYSQ
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: TYGRYSQ » 29 sty 2010, 22:48

kolor deski miodzio!:) :shock: ogołem na plus:) Szerokosci i bezawaryjność:)

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 10 lut 2010, 22:54

Auto ogólnie mi się podoba, na minus białe zegary i Big Ben (nie wiem po co w ogóle ten szajs do B3 dawali, do niczego to nie przydatne :evil:), również kierunki przód lepiej by pasowały ori pomarańczowe. Z tyłu widziałbym blendę z 90tki i pozostawienie ori kierunkowskazów, a jakbyś miał kasę i chęci, to dawaj jej pakiet stylistyczny z Audi 90 <ok> Tzn zderzaki, listwy boczne i blendę 8-)

Awatar użytkownika
Arten
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arten » 15 lut 2010, 20:30

Witam,
jutro wymieniam chłodnicę w mojej niunce i czujnik temperatury bo chyba mnie w konia robi :-/
-chłodnica 149,-
-czujnik temp 45,-

Zobaczymy czy pomoże

LUCAS_32
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LUCAS_32 » 25 lut 2010, 18:50

witam kolege z podwórka ogólnie spoko minus za zegary w końcu to audi nie pasat :-D wole czerwone i zmieniaj czym predzej lampy tył i bedzie maina <ok>

Awatar użytkownika
Arten
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arten » 26 lut 2010, 09:09

Siemka Lucas_32 tak jak już wcześniej pisałem są gusta i guściki ;-) a co do tylnych lampek to marzą mi się treserki z blendą :-P ewentualnie us/japan :-P pozdro dla sąsiada

slugs
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: slugs » 26 lut 2010, 09:32

Jedyne co bym zmienił to tyle głośniki wywalił z półki, a przednie ukrył pod maskownicą. O kolorze podświetlenia nie wspomnę, bo skoro mi bardziej podoba się marchewka niż czerwień, więc to, że ktoś woli niebieski jakoś mnie nie dziwi ;)

Awatar użytkownika
Arten
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arten » 26 lut 2010, 20:40

slugs pisze:Jedyne co bym zmienił to tyle głośniki wywalił z półki, a przednie ukrył pod maskownicą. O kolorze podświetlenia nie wspomnę, bo skoro mi bardziej podoba się marchewka niż czerwień, więc to, że ktoś woli niebieski jakoś mnie nie dziwi ;)

Slugs a co Ci się nie podoba w tych głośnikach??:P mi się podobają i robią to co do nich należy czyli bardzo dobry szum :mrgreen:

EDIT(11.03):
powolutku felgi są odnawiane :-> byly czarne a będą ...... białe :-P

EDIT(12.03):
Kolejna wymiana termostatu tym razem to co powinno być za pierwszym razem czyli vahler :-D i niunia się już nie grzeje :-D

EDIT(12.04)
Już nie mam sił do tego silnika chyba dalej uszczelka poszła :-/ w czwartek autko idzie do mechanika...

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 15 cze 2010, 14:43

Jak wygląda sytuacja z samochodem?
Jak wymieniasz uszczelkę pod głowicą to najlepiej sam kup metalowego Erlinga od AAZ i niech mechanior przy Tobie ją założy ;-) Bo tak to Ci założy dziadostwo za 30zł a skroi Cię jak za uszczelkę za 90zł.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl