Black audi,KW, Porsche 8.5j i 10j 19" 122km,322Nm, Bi-x
Mamy lato ciepełko doskwiera coś co by się zetorowi lepiej dychało
zdeś będzie poprawiony bo muszę go głębiej powycinać
do tego wymiana wszystkich uszczelek na pompie, niektórzy użytkownicy to magicy pompa poskładana na silikonie była :mrgreen:
następny krok to turbinka większa najprawdopodobniej z AWX
zdeś będzie poprawiony bo muszę go głębiej powycinać
do tego wymiana wszystkich uszczelek na pompie, niektórzy użytkownicy to magicy pompa poskładana na silikonie była :mrgreen:
następny krok to turbinka większa najprawdopodobniej z AWX
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wtedy by nie spełniał 100% roli.dydo85 pisze:nie lepiej był ogo zakamuflowac za zderzakiem
kurde. Dobrze, że u siebie będe miał troche mniejszy IC sporo niżej i mam nadzieje, że nie będe musiał aż tak psuć seryjnego zderzaka...
modyfikacje fajne ale nie bardzo mi gra ten pocięty zderzak ale ważne, że właścicielowi odpowiada 8-)
ps. mam nadzieje, że jeszcze w tym sezonie spotkamy się pod m1, bo sporo moich znajomych tam lata
pozdrawiam.
Pany posiadający zetorki, sprawdźcie sobie przewody paliwowe dokładniej mi chodzi o te "metalowe" nie wiem czy wszystkie zeotry tak mają czy tylko ja taki wynalazek miałem.
Przewody paliwowe były już dobrze nadgryzione przez czas i podczas wymiany poprostu rozpadał się w palcach tak że Pany jeżeli kogoś czeka dłuższa trasa niech luknie pod autko
Co do samej wymiany wystarczy żaba podnieść na maxa auto i można działać, co do długość węzy to 4-4,5m wystarczy w zupełności o średnicy 8 i 6 mm 8 zasilający i 6 spływowy, roboty na jakieś 2 godziny
Przewody paliwowe były już dobrze nadgryzione przez czas i podczas wymiany poprostu rozpadał się w palcach tak że Pany jeżeli kogoś czeka dłuższa trasa niech luknie pod autko
Co do samej wymiany wystarczy żaba podnieść na maxa auto i można działać, co do długość węzy to 4-4,5m wystarczy w zupełności o średnicy 8 i 6 mm 8 zasilający i 6 spływowy, roboty na jakieś 2 godziny