Black audi,KW, Porsche 8.5j i 10j 19" 122km,322Nm, Bi-x
klife pisze:Na Ossy jedziesz?
jeszcze nie wiem bo auto w zimowym setupie jest i czekam aż oponki do mnie dotrą
[ Dodano: 2013-04-21, 18:14 ]
Powoli rusza składanie gratów które zakupiłem na ten sezon, pierwsze są fotele Recaro z C4 z podłokietnikiem
drugie to nowe kółeczka na ten sezon Brocki B1
naciąg na 10 calach jutro może uda mi się naciągnąć oponki na 8.5 cala i pokaże jak się komplecik prezentuje
_Dave pisze:pracuje po sasiecku na swietoszowicach
ps. fajnie zrobiony furex
dzięki ale jeszcze sporo pracy mnie czeka, z Świętoszowic masz nie daleko do Wieszowy wpadnij
klife pisze:Nie za duzo tych kolek? przygarnalbym jakies 10j
nie za dużo jeszcze mi 18 brakuje do kolekcji :mrgreen:
k3llys pisze:fotele klasa <ok> a jakie parametry ma ta opona? bo wygląda pro!
na tyle jest 205/40/17 na 10 calach na przodzie do przymiarki mam 185/35/17 fotka poniżej
ale 185 na bank nie będzie bo na 8.5 calach opona nie dolega do rantów felgi musze rozmiar większy założyć tył taki zostanie :mrgreen:
_Dave pisze:spoko, to kiedy i gdzieMortiis pisze:dzięki ale jeszcze sporo pracy mnie czeka, z Świętoszowic masz nie daleko do Wieszowy wpadnij_Dave pisze:pracuje po sasiecku na swietoszowicach
ps. fajnie zrobiony furex
w tym tydniu mam na rano więc teoretycznie popołudnie jestem w domu można się zgadać
tak moje mk3 mój dupowóz, ano kwitnie bo nie mam czasu przy nim porobić dlatego niestety idzie na sprzedaż a kupie coś mniejszego i najlepiej z gazem :mrgreen:szuan pisze:wczoraj przelotem byłem i trąbnąlem Twoje to czerwone mk3? co przelatuje, to w tym samym miejscu kwitnie
co do audicy na dzień dzisiejszy stoi na stali i tak zostanie cały sezon, za dużo wydatków mam w tym roku jak się uda dwa swapy , jeden mój drugi żony :mrgreen: czas pokaże jak się wszystko ułoży.