[ 80 B3 1.8S PM 1991] by artur_lbn AKTUALIZACJA str.1
blachy nowe już są, przy rejestracji postanowiłem wziąć 1 kwadrat, wylądował na tyle z zamiarem kupna blendy US/JAPAN, środek jeszcze jest niewyprany, za zimno jest na dworku, na razie zawitały pokrowce bo i fotel kierowcy po lewej stronie jest rozerwany, ogólnie czeka mnie dużo roboty z autkiem na wiosnę - blacharka, wnętrze, i planuję przerobić ją na B4 co wiąże się z wymianą przednich błotników, zderzaków i kilku innych pierdół. Tylne lampki też do ładu muszę doprowadzić bo były w kilku miejscach klejone w szczególności w okolicach blendy ale z tym sobie poradzę. Dzięki za dobre i niedobre słowa które mnie motywują do działania. A i bym jeszcze o jednym zapomniał w nocy z piątku/sobotę doszła 20 cm rysa na masce do gołej blachy, ale niestety to jest nasz pier****** kraj.ysiul pisze:to jak kolego masz już nowe blachy :?: czekamy na kolejne fotki w szczególności te ze środka
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No fajny ma tyłeczek tylko wywal te odblaski pod lampami, bo to jakoś wsią zajeżdża. Przodzik fajnie wygląda z ramka grilla na czarno chyba sam sobie takie coś zmajstruję Widać, że masz parcie na przodzik b4 więc polecam błotniki i zderzak od coupe, a tylni z dokładką kamei. Aha i lampki zespolone albo jak już zaszalejesz to polecam <ok> soczki <ok>
odblaski muszą zostać ponieważ te lampy nie posiadają wmonowanych odblasków i za to dowodzik może poleciećNo fajny ma tyłeczek tylko wywal te odblaski pod lampami
błotniki i zderzaki od B4 na bank zawitają ale dopiero po maturze jak znajdę jakąś pracęAudi Sport pisze:Widać, że masz parcie na przodzik b4 więc polecam błotniki i zderzak od coupe, a tylni z dokładką kamei.
No ciekawa, ale dużo będziesz miał w Niej do roboty.
Na początek jak wszyscy radzą zmień maskę na B3. Bo jak ktoś napisał, że z błotnikami B3 prezentuje się... dość nieelegancko...
A i jeszcze mam pytanie. Co ona ma i jeżeli w ogóle ma założone na reflektory? Chodzi mi o tą... jakby chromowaną listewkę, obwódkę... Bo wygląda trochę nieswojo....
Powodzenia w modach, wesołych świąt!
Na początek jak wszyscy radzą zmień maskę na B3. Bo jak ktoś napisał, że z błotnikami B3 prezentuje się... dość nieelegancko...
A i jeszcze mam pytanie. Co ona ma i jeżeli w ogóle ma założone na reflektory? Chodzi mi o tą... jakby chromowaną listewkę, obwódkę... Bo wygląda trochę nieswojo....
Powodzenia w modach, wesołych świąt!
Ostatnio wywaliłem w swojej B3 środkowy tłumik bo się rozleciał, wyprałem wnętrze ale nie wyszło tak jak zamierzałem więc będzie do poprawki, wypolerowałem tylne lampki, umyłem i pociągnąłem helmuta politurką, przykręciłem amora bo coś w drodze zaczęło mi stukać jak się okazało amor się odkręcił i schował. Po nowym roku będę musiał wreszcie naprawić wskaźnik poziomu paliwa bo niedziała, kupiłem drugi pływak i dalej pupa... Na 1-szej stronie wrzuciłem zdjęcie jak wygląda w środku...