[80 B3 1,8] by Glenio GERMAN STYLE(filmik str.22)
..mały update: autko przez jakiś czas nie było w moim posiadaniu, obecnie już ma się dobrze. Borbety niestety zostały sprzedane, narazie autko porusza się na zimowej stali i robi kilometry, najprawdopodobniej pojawi się na VWmanii możę na jakimś nowym kole. Mody konkretniejsze będą, ale to już niestety pewnie przyszły sezon. Dla przypomnienia fotki z wypadu do Zakopanego(460km w jedną stronę i prawie bezbolesna droga na takim zawiasie jak na foto 8-) pozdro dla wszystkich turystów na glebie) <ok>
Szula298, ja te ramki przyciemniałem i kieruneczki zakładałem jak jeszcze nie było to tak nagminne...no cóż,wszystko z czasem powszednieje..a jeżeli coś jest dobre to też jest tego coraz więcej
p.s. ale z tego co mi wiadomo to było to np.pierwsze b3 na tym forum które śmigało na komplecie laczek 4x9' a teraz to też robi się coraz"popularniejsze"....więc uważam że nic w tym złego-tak jak powiedziałem co dobre i sie podoba "przyjmuje się" pozdro
a na przyszły sezon też będzie coś oryginalnego bo w ttym już odpuszczam,ale jak zrobie to pokaże żeby nie było że to tylko pierd#lenie 8-) <ok>
p.s. ale z tego co mi wiadomo to było to np.pierwsze b3 na tym forum które śmigało na komplecie laczek 4x9' a teraz to też robi się coraz"popularniejsze"....więc uważam że nic w tym złego-tak jak powiedziałem co dobre i sie podoba "przyjmuje się" pozdro
a na przyszły sezon też będzie coś oryginalnego bo w ttym już odpuszczam,ale jak zrobie to pokaże żeby nie było że to tylko pierd#lenie 8-) <ok>
Autko oczywiście świetne , ale wracając do tematu zawieszenia , to może to wina zdjęcia, ale wydaje się że na 14stkach leży wizualnie niżej niż na 16kach ? I rzeczywiście różnica między -40/40 a -60/40 nie jest aż tak widoczna przez profil nadkola z przodu.
Dla mnie najładniejsza była na zdjęciach z golfem - BBS
Dla mnie najładniejsza była na zdjęciach z golfem - BBS