[coupe quattro aah]by kamilus107 nowe foty, 2 filmiki str3
- kamilus107
- Forum Audi 80
[coupe quattro aah]by kamilus107 nowe foty, 2 filmiki str3
Witam
Chciałbym pokazać swoją kupejke. Pierwszym moim autem był VW Golf mk2. Początkowo siedział tam sinik 1.3 pozniej zagoscił 2.0 16v ABF. Na kupejke chorowałem już dawno no i się stało. Szukałem 20v lub 2.8. Jednak nie pasowoło mi to że 20v wychodziły do 91r i tak stałem się posiadaczem tej oto audiczki.
Audi coupe quattro 94r
silnik: AAH 2.8 V6 174km
Wyposażenie standart
-alu 15
-elektryczne lusterka i szyby
-air bag
-ABS
-quattro
-lampy s2
-kubełkowe fotele
-drewienko
-...
Mody
-alu 17 na tym oponki 225 45
-dokładka tylnego zderzaka KAMEI
-wycięte katy
-wywalone znaczki z klapy
-przyciemnione szybki
-odtwarzacz Pioneer P6800MP
-wzmacniacz Dalco 180w RMS
-skrzynia Clarion
-odpowiedniej grubości kabelki do tego
-...
Plany
-kiera s2
-bardzo dobre audio
-podtlenek
Nocna sesykja
Foto z moim byłym mk2
Filmik Coupe Quattro AAH vs VW Golf mk2 ABF
http://www.wrzuta.pl/film/74McHRN6J4/co ... tro_2.8_v6
Na końcu musiałem to uczcić :mrgreen:
http://www.wrzuta.pl/film/4Q0mOdsbrv/co ... tro_2.8_v6
Chciałbym pokazać swoją kupejke. Pierwszym moim autem był VW Golf mk2. Początkowo siedział tam sinik 1.3 pozniej zagoscił 2.0 16v ABF. Na kupejke chorowałem już dawno no i się stało. Szukałem 20v lub 2.8. Jednak nie pasowoło mi to że 20v wychodziły do 91r i tak stałem się posiadaczem tej oto audiczki.
Audi coupe quattro 94r
silnik: AAH 2.8 V6 174km
Wyposażenie standart
-alu 15
-elektryczne lusterka i szyby
-air bag
-ABS
-quattro
-lampy s2
-kubełkowe fotele
-drewienko
-...
Mody
-alu 17 na tym oponki 225 45
-dokładka tylnego zderzaka KAMEI
-wycięte katy
-wywalone znaczki z klapy
-przyciemnione szybki
-odtwarzacz Pioneer P6800MP
-wzmacniacz Dalco 180w RMS
-skrzynia Clarion
-odpowiedniej grubości kabelki do tego
-...
Plany
-kiera s2
-bardzo dobre audio
-podtlenek
Nocna sesykja
Foto z moim byłym mk2
Filmik Coupe Quattro AAH vs VW Golf mk2 ABF
http://www.wrzuta.pl/film/74McHRN6J4/co ... tro_2.8_v6
Na końcu musiałem to uczcić :mrgreen:
http://www.wrzuta.pl/film/4Q0mOdsbrv/co ... tro_2.8_v6
Ostatnio zmieniony 24 sie 2008, 22:18 przez kamilus107, łącznie zmieniany 6 razy.
Spory plus za soczewki i silnik wraz z napędem oczywiście, z minusów niestety krzywo poskładany przód auta, a mnie osobiście nie podobają się lakierowane progi i dolne części zderzaków. Dziwi mnie też że w copue z takim silnikiem i z 94 roku nie ma klimy, chyba że zapomniałeś wspomnieć. Baza do działania jest bardzo dobra, pod pojęciem "podtlenek" masz na myśli LPG jak podejrzewam, no chyba że mało Ci mocy i myślisz o NOS-ie :?: :?:
Ładne Coupe... mam wrażenie że gdzieś je już widziałem... pewnie w jakimś ogłoszeniu.
Trochę mnie dziwi ten zderzak z tyłu... chyba oryginalnie był ten zwykły bo ten jest z kamei edition. Ale ogólnie fajnie wygląda z tym zderzakiem <ok>
Malowanie progów i dołu zderzaków moim zdaniem odmładza wizuwalnie autko.
Jak Ci się jeździ na tych oponach po naszych drogach?
Trochę mnie dziwi ten zderzak z tyłu... chyba oryginalnie był ten zwykły bo ten jest z kamei edition. Ale ogólnie fajnie wygląda z tym zderzakiem <ok>
Malowanie progów i dołu zderzaków moim zdaniem odmładza wizuwalnie autko.
Jak Ci się jeździ na tych oponach po naszych drogach?
- kamilus107
- Forum Audi 80
klimki nie ma i własnie to wielki minusik. Szukałem długo takiego samochodu. Wyjedziłem od groma wachy.Intereswał mnie tylko samochod zarejstrowany w pl. Ludzie jak samochody sprzedaja to sie w głowie nie miesci. Dobrze ze troche wiedzy mam. Ten samochod jak wiekszosc z tego roku miał swoja przeszłosc, ale samochod po kapitalnym przegladzie i wynik pozytywny <ok> Sekwencje juz załozyłem, a pisałem dosłownie o podtlenku bo innych modow sie nie opłaca.benek77 pisze:Spory plus za soczewki i silnik wraz z napędem oczywiście, z minusów niestety krzywo poskładany przód auta, a mnie osobiście nie podobają się lakierowane progi i dolne części zderzaków. Dziwi mnie też że w copue z takim silnikiem i z 94 roku nie ma klimy, chyba że zapomniałeś wspomnieć. Baza do działania jest bardzo dobra, pod pojęciem "podtlenek" masz na myśli LPG jak podejrzewam, no chyba że mało Ci mocy i myślisz o NOS-ie :?: :?:
nie ma tragediiJak Ci się jeździ na tych oponach po naszych drogach?
- rajdowiec86
- Forum Audi 80