[Audi 90 B3 2.3 20V] - by Kermit85 - chyba czas się pożegnać
Jeszcze raz dzięki koledzy za opinie i dobre słowo.
Myślę, że w tygodniu zawitają na tyle nowe lampki, bo na te już nie mogę patrzeć :mrgreen: . Przy okazji chyba uszczelnię przeciek w bagażniku bo niedługo woda zacznie mi się wylewać po otworzeniu klapy
Jeśli chodzi o BRA to faktycznie myślałem o takim wynalazku, ale nie spotkałem się z takim do B3, bo do B4 bez problemu są dostępne.
Jednak zniechęciły mnie komentarze osób, które miały taki wynalazek (dużo minusów, a jeden plus - wygląd). Dlatego też odpuściłem sobie skórkę na masce
Myślę, że w tygodniu zawitają na tyle nowe lampki, bo na te już nie mogę patrzeć :mrgreen: . Przy okazji chyba uszczelnię przeciek w bagażniku bo niedługo woda zacznie mi się wylewać po otworzeniu klapy
Jestem podobnego zdania, nie zamienił bym tej 90 na żadne inne 80 B3 czy B4. Ale muszę tu powiedzieć, że Twój Avanick też fajnie się prezentuje <ok>Magic9090 pisze: 90 sa swietne i maja w sobie wieksszy potencjal stylistyczny wg mnie niz b4 a nie myslales nad czyms takim na maske jak BRA?:) fajny silnik. gratki modów i planow
Jeśli chodzi o BRA to faktycznie myślałem o takim wynalazku, ale nie spotkałem się z takim do B3, bo do B4 bez problemu są dostępne.
Jednak zniechęciły mnie komentarze osób, które miały taki wynalazek (dużo minusów, a jeden plus - wygląd). Dlatego też odpuściłem sobie skórkę na masce
no kolego, ladny sprzęt nie ma co.. dbaj o nią, a będzie dobrze służyc
[ Dodano: 2009-03-22, 18:07 ]
i wyposazenie takze, calkiem calkiem :mrgreen:
[ Dodano: 2009-03-22, 18:08 ]
[ Dodano: 2009-03-22, 18:07 ]
Cieszę się, że Audiczka wam się podoba i że nie negujecie moich planów - oznacza to, że idę w dobrym kierunku teraz jest dobrze, ale obiecuję poprawę i będzie jeszcze lepiej :mrgreen:
w takich przypadkach naszej poczcie i nie chciałem odebrać tej dokładki w kilku częściach. Element jest naprawdę dobrze wykonany i naprawdę nie trzeba nic poprawiać i przerabiać, żeby wrzucić ją do 80, ale do 90 musiałem wycinać miejsce na halogeny i kierunki
Kolesia mogę spokojnie polecić, szybka wysyłka i do tego robi chyba najlepszej jakości dokładki a'la Kamei na allegro. Jest jeszcze kilka osób, które takie sprzedaje, ale ich wygląd na zdjęciach nie jest najlepszy - są po prostu krzywe i nierówno wycięte.
wujo - to żadna tajemnica, kupiłem ją na allegro od kolesia o nicku "MLstyling" za 100 zł + 30 zł kurier, bo nie ufamwujo1 pisze:ładna dokładeczka ile za nią dałeś jeśli można wiedzieć
w takich przypadkach naszej poczcie i nie chciałem odebrać tej dokładki w kilku częściach. Element jest naprawdę dobrze wykonany i naprawdę nie trzeba nic poprawiać i przerabiać, żeby wrzucić ją do 80, ale do 90 musiałem wycinać miejsce na halogeny i kierunki
Kolesia mogę spokojnie polecić, szybka wysyłka i do tego robi chyba najlepszej jakości dokładki a'la Kamei na allegro. Jest jeszcze kilka osób, które takie sprzedaje, ale ich wygląd na zdjęciach nie jest najlepszy - są po prostu krzywe i nierówno wycięte.
Dzięki Domin, a fotki będą tylko niech się cieplej zrobi to będę coś działałNiki20 pisze:Kermit85 bardzo dobrze działasz <ok> Plany bardzo dobre... Informuj fotkami o dokonanych zmianach :mrgreen:
Również dzięki, możesz tylko żałować, że nie słyszałeś dźwięku tego silnika, po prostu miód na uszy, a w woli ścisłości to 90–ka jest, bo w 80 nie było nigdy takiego motoru :mrgreen:ziemor pisze:Piękny silnik :-> gratulacje - nigdy niestety nie miałemo okazji usłyszeć 20-sto zawerówki w 80-ce