[Audi 80 b4 2.0 ABK AVANT] by Mirasb4:)
[Audi 80 b4 2.0 ABK AVANT] by Mirasb4:)
Witam chciałbym wam zaprezentować moją niunie rok produkcji to 92/93 2.0 Benzyna o mocy 115KM. Co do historii auta wiem tyle ,że przez jakiś czas jezdziło w Niemczech potem zostało sprowadzone i zarejestrowane w Polsce. Niestety trafiło w złe recę Człowiek od którego wziąłem auto nie dbał o nie całkowicie popalone fotele podsufitka smród brud itd. Nieruszane zawieszenie itp. sprawy. Pierwsze za co się zabrałem to poprawa zawieszenia. Jeszcze troszkę pracy zostało. Mam nadzieję ,że z czasem autko bedzie wyglądało tak jak należy. Moja Audiczka posiada elektryczny szyberdach oraz centralny zamek.
Kilka fotek jak samochód wygląda na razie
[ Dodano: 2009-06-06, 19:09 ]
W planach....
-Nowa tapicerka boczki plus fotele
-Zmiana licznika bo w tej chwili jest zegar z anglika
-Tunel środkowy
-Audio
-Emblemat na tylna klapę
-Wlepa forum
Część rzeczy już zakupiona czeka na montaż
Liczę na wasze opinie i uwagi. Co można , co trzeba :mrgreen:
Na fotkach to co zakupiłem
[ Dodano: 2009-06-06, 19:14 ]
Sorry za kiepskiej jakości fotki jak powrzucam resztę sprzętu to porobie aparatem i wrzuce
Kilka fotek jak samochód wygląda na razie
[ Dodano: 2009-06-06, 19:09 ]
W planach....
-Nowa tapicerka boczki plus fotele
-Zmiana licznika bo w tej chwili jest zegar z anglika
-Tunel środkowy
-Audio
-Emblemat na tylna klapę
-Wlepa forum
Część rzeczy już zakupiona czeka na montaż
Liczę na wasze opinie i uwagi. Co można , co trzeba :mrgreen:
Na fotkach to co zakupiłem
[ Dodano: 2009-06-06, 19:14 ]
Sorry za kiepskiej jakości fotki jak powrzucam resztę sprzętu to porobie aparatem i wrzuce
-
- Forum Audi 80
Zegar już jest oczywiście bez big bena tylko czeka na montaż. Co do skóry...zastanawialem się ale koszty większe , po za tym nie wiem jakby to sie spisywało w aucie bez klimy? Czy w temperaturze 40 stopni na zewnątrzn ja nie będe sie gotował stojąc w korkach :mrgreen:w.a.n.t.e.d pisze:Spoko Audik:) Podoba mi sie ten koolor:d wspominałeś, że będziesz wymieniał licznik to wywal BIG BENA a wstaw obrotek. A przy okazji wymiany tapicerki nie myślałeś o skórze?
betek83, będzie wlepa i na spoty też muszę się ruszyć na pewno się zobaczymy jak bedzie cos organizowane niebawem
-
- Forum Audi 80