[ 80 B3 ] by Mirras
[ 80 B3 ] by Mirras
oto przedstawiam Wam moje niedawno nabyte audi z roku 1987 silnik 1.8 gaznik napęd na przednią oś poprzez manualną 4 stopniową skrzynie biegów auto przebyło jak do tej pory 116000km i jak na swój wiek trzyma sie świetnie miało jak do tej pory jedną kolizje prawie ćwierć wieku temu ale prawie nie poznać ze tylna klapa i błotnik był naprawiany jak na razie jedyne co przy nim zrobiłem to wymieniłem świece kable kopułkę i rozdzielacz no i filtry, do tego dolakierowałem zerzaki + lustra i zmieniłem felgi, tyle...
taliego go kupiłem
a teraz jest taki
taliego go kupiłem
a teraz jest taki
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja miałem tak isam w srebrnej B3 i sowie chwaliłem <ok> demon predkosci to nie jest ale do jazdy codziennej wystarcza.duo pisze:gaźnik i 4 biegu .. matko święta .. takie rzeczy to ja pamiętam z B2 ale zeby na tym latać w B3 ?
Mirras, no zmiana jak najbrdziej dobra <ok> z tyłu zostwaisz pomarańczowe kierunki czy bedziesz dawał czerwone :?:
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wiec tak, skrzynia na razie zostaje, wspomagania tez nie zakładam taki surowiak mi sie podoba co do mocy to fakt śmieszna ilość ale niech jest nic nie poradze jedno auto w garazu poniźej 100KM mi przykrości nie sprawia :-> zdrezaki i lustra pomalowałem dlatego ze poprostu mi sie nie podobał z czarnymi a felgi... taki kaprys co do tylnych lamp myslałem nad zmianą ale nie wiem czy pasują z B4 czy z czego w ogóle, przyciemnieć sprayem nie mam zamiaru a orginalny zestaw dymiony z helli "deasing "za śmieszną kwote 1800zł mnie raczej tez nie pociąga :roll: poza tym nie planuje jakichś wiekszych zmian, chce jeszcze załorzyć zestaw dodatkowych wskaźników, nie wiem po co ale podobają mi sie no i chrom ramki na zegary i pokrętła nawiewów i na tym chyba zakończe :mrgreen: