[B4 Avant 1.9Tdi] By Rajdi sprzedany.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
Ja też pierwszy raz zobaczyłem US-y i to na moim avancie. :mrgreen: Nie było łatwo zwłaszcza z blendą ale własny pomysł i wykonanie i sie udało <ok>wujo1 pisze:pierwszy raz widzę avanta z US ciekawie wygląda
boczki mam od deski z dwoma poduchami a mój avant ma jednego jaśka więc raczej moje boczki pójdą do obicia skórą.wujo1 pisze:i co założyłeś te skórzane boczki
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
soft obrabiał Piotrek więc wiadomo jak jest <ok>grinch pisze:Przydało by się wpaść na hamownie i sprawdzić ile ten chip dał
to też jest na mojej długiej liście zmian <ok> na ten weekend chciałbym już założyć gwint więc zobaczymy jak to będzie :mrgreen:Niki20 pisze:Jedyne co mógłbym Ci poradzić to kominek na błysk wypolerować
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
Dzięki za wszelakie komentarze.Chciałem powiedzieć że jest to auto do użytku codziennego (100tys.rocznie) więc oprócz gadżetów muszę jeszcze dbać o mechanike bo nie chce żeby mnie zawiodła.Wiele niżej też nie zamierzam posadzić auto bo z felgą 8.5 cala i oponką o profilu 40 już jest ciężko.
Co do dalszych planów to oczywiście zderzak też są na liście ale nie będe się chwalił co jest w garażu tylko co jest na aucie więc należy poczekać troszkę <ok>
Co do dalszych planów to oczywiście zderzak też są na liście ale nie będe się chwalił co jest w garażu tylko co jest na aucie więc należy poczekać troszkę <ok>
Respect ziom...
Bardzo mi sie podoba Twoj Avancik... NOwy moj projekt odpadl, i nawet sie ciesze, po co powtarzac Ideały...
Ja bym tylko soczewice przyciemnil tak jak bylo u mnie w Coupe ( oczywiscie bez siwatel Drogowych - tym razem- hehe )
Przy tych felgach pasuje zderzak od cabrio, jezeli mialbys AZEV A to zderzak od S2...
Tylny zderzak od S2 Avant by sie jeszcze przydal...
Ogromna 5 ( taka jak na studiach sie dostaje ) dla Ciebie za ten projekcik... <ok>
Bardzo mi sie podoba Twoj Avancik... NOwy moj projekt odpadl, i nawet sie ciesze, po co powtarzac Ideały...
Ja bym tylko soczewice przyciemnil tak jak bylo u mnie w Coupe ( oczywiscie bez siwatel Drogowych - tym razem- hehe )
Przy tych felgach pasuje zderzak od cabrio, jezeli mialbys AZEV A to zderzak od S2...
Tylny zderzak od S2 Avant by sie jeszcze przydal...
Ogromna 5 ( taka jak na studiach sie dostaje ) dla Ciebie za ten projekcik... <ok>