no to może teraz Panie Słonik zajrzymy do tyłu, co tam piszczy a co nie świeci jak powinno :mrgreen: :mrgreen:no ba :mrgreen:
[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Ładna lalunia :mrgreen: <ok> <ok>
Ostatnio zmieniony 21 sie 2008, 01:30 przez Hołowczyc20, łącznie zmieniany 1 raz.
Nad tymi postojowymi to się waham jeszcze
Co do spoilera to był by out na pewno jak by gleba była, na razie gleby nie ma to spoiler zostaje
Macie racje chłopaki, przydało by się teraz z tylu trochę posprzątać
Co do spoilera to był by out na pewno jak by gleba była, na razie gleby nie ma to spoiler zostaje
Macie racje chłopaki, przydało by się teraz z tylu trochę posprzątać
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 19:36 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
ja bym dolot poprawił bo tak rzuca się w oczy :mrgreen:
halogen będzie i będzie ładnie.
przód to bym zrobil całe lampiszony na czarno lącznie z postojowkami
tył US ale ciekaw jestem jakby US wyglądał w czerni jeszcze tego nikt nie miał
gleba spoiler zostaw bo ori od compi i ładnie wygląda
tylko na Boga zrób coś z silnikiem ,by Cię diesel nie objeżdżał <ok>
pozdro
bardzo mi się podoba
halogen będzie i będzie ładnie.
przód to bym zrobil całe lampiszony na czarno lącznie z postojowkami
tył US ale ciekaw jestem jakby US wyglądał w czerni jeszcze tego nikt nie miał
gleba spoiler zostaw bo ori od compi i ładnie wygląda
tylko na Boga zrób coś z silnikiem ,by Cię diesel nie objeżdżał <ok>
pozdro
bardzo mi się podoba
DRED, sie nie rzuca bo nikt go nie zauwazyl do tej pory czy na zywo czy na fotkach tylko ty masz takie bystre oko.
Na tyle to albo spoiler albo US bo wg mnie jedno z drugim nie pasuje do siebie, co do spoilera to tez mam takie zdanie na jego temat.
Co do diesli to sam wiesz jakie to upierdliwe smierdzace robactwo jest :mrgreen:
Kazdy gleba i gleba i ja tez gleba tylko skad ja mam 910Euro wytrzasnac :roll:
Na tyle to albo spoiler albo US bo wg mnie jedno z drugim nie pasuje do siebie, co do spoilera to tez mam takie zdanie na jego temat.
Co do diesli to sam wiesz jakie to upierdliwe smierdzace robactwo jest :mrgreen:
Kazdy gleba i gleba i ja tez gleba tylko skad ja mam 910Euro wytrzasnac :roll:
Czarny bracie gdybys takowy spotkal to podrzuc info do mnie, bo ja najtanszy jaki spotkalem to http://cgi.ebay.de/H-R-Gewindefahrwerk- ... 286.c0.m14borbet pisze:polecam gwint , nawet używany
za ten tekst to bedziemy mieli zloto w sprincie jak to Minon przeczyta :lol:B4ME pisze:Słonik napisał/a:
DRED
Co do diesli to sam wiesz jakie to upierdliwe smierdzace robactwo jest
Za ten tekst należy Ci sie złoto w Pekinie
DRED, wiem ze stosunkowo nie jest to kosmiczna kwota jednak jest to dla mnie spory wydatek i jak narazie odpuszzcam :roll:
Wiecie co a nie wiecie czy swap na silnik od F16 ciezko wykonac bo podobno malo awaryjne sprzety sa :?: 8-)