[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Zobaczymy z tymi kołami, pewnie w końcu coś z nimi wymyślę albo zmienię na inne, całe białe też mogło by być ciekawie.
Masz racje ATLAS z tym fotelem mi też to trochę nie leży ale kupić drugi taki ot tak na razie mnie nie stać.
Wersja zimowa to i mi się spodobała stad ten pomysł z czarnymi kołami ale myślę że jak już to ewidentnie 18" bo 17" zginie bardzo, tym bardziej 3tlg gdzie rotor już jest mały.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Jest i obuwie letnie, nic nie kręciłem zawieszeniem, porostu przykręciłem koła i jest w miarę OK, w miarę dlatego że na hopkach przytrze trochę, albo podkręcę do góry albo felce błotników trzeba będzie zaklepać ale to się pomyśli jak najpierw ustawie geometrie bo jest totalnie z dupy.
Masz racje ATLAS z tym fotelem mi też to trochę nie leży ale kupić drugi taki ot tak na razie mnie nie stać.
Wersja zimowa to i mi się spodobała stad ten pomysł z czarnymi kołami ale myślę że jak już to ewidentnie 18" bo 17" zginie bardzo, tym bardziej 3tlg gdzie rotor już jest mały.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Jest i obuwie letnie, nic nie kręciłem zawieszeniem, porostu przykręciłem koła i jest w miarę OK, w miarę dlatego że na hopkach przytrze trochę, albo podkręcę do góry albo felce błotników trzeba będzie zaklepać ale to się pomyśli jak najpierw ustawie geometrie bo jest totalnie z dupy.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2013, 18:03 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
dlategoż wytknąłem że tylko do braku tablicy można się przyczepić hyhyhy.bez naciągania gumy w majtach ofkors
Bo więcej nie ma do czego.
Oj tak. Święte słowa.szuan pisze:każdy wie jakie ma druty. Niektórzy wolą wytykać, bo nie stać ich na poprawianie swoich
Choć u Słonia nie udało się żadnych zauważyć jak oglądałem auto na żywo. :mrgreen:
Świadczyć może to o tym że u niego ich po prostu nie ma.
A jak są to są to mini druciki niewidoczne.
Można się przyczepić np. do pordzewiałych drzwi kierowcy :mrgreen: co nie Keczy.
Druty zawsze są, mniejsze albo większe ale coś tam zawsze na trytytke trzeba przypiąć
Blachy nie ma bo nie mam taśmy dwustronnej porządnej a dziur nie będę wiercił w zderzaku, jakoś mi szkoda.
Chyba jednak muszę schować koła przednie z 2 mm pod błotnik bo po ustawieniu geometrii się wyprostowały i będą zawadzać jeszcze gorzej pochylenie jest ustawione na -1 stopień na wszystkich kołach, więcej nie chce ze względu na właściwości jezdne i to że zje opony od wewnątrz.
Druty zawsze są, mniejsze albo większe ale coś tam zawsze na trytytke trzeba przypiąć
Blachy nie ma bo nie mam taśmy dwustronnej porządnej a dziur nie będę wiercił w zderzaku, jakoś mi szkoda.
Chyba jednak muszę schować koła przednie z 2 mm pod błotnik bo po ustawieniu geometrii się wyprostowały i będą zawadzać jeszcze gorzej pochylenie jest ustawione na -1 stopień na wszystkich kołach, więcej nie chce ze względu na właściwości jezdne i to że zje opony od wewnątrz.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2013, 18:09 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
+1Słonik pisze:Blachy nie ma bo nie mam tasmy dwustronnej porzadnej a dziur nie bede wiercił w zderzaku, jakos mi szkoda .
Mi nie tyle dziurek w zderzaku szkoda robić bo jakieś już zrobione by się znalazły co dziurawić blachy jakimiś śrubami nie chcę.
Ja u siebie dałem Bollem do listew i emblematów ale mycie auta co 2 dni (zasrane pyłki z drzew doprowadzają mnie do furii) powoduje niestety odklejanie z jednej strony.
Nie ma chyba auta na forum gdzie nie było by ani jednej tyrtyrki.Słonik pisze:ale cos tam zawsze na trytke trzeba przypiąć
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: