[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Zgadza się :mrgreen: ten Pan wygrał u mnie browara <tance>wujo1 pisze:3 Mieczysław
A właściwie nie nowy a używany ale oryginales z cabrio z grubej skory w eleganckim stanie <ok>, nie chciałem miec nowego uszytego z niewiadomo czego , tak samo jak kiera i przysciski od grzanych tyłkow, dzieki Czarek
krisPrG, nie przesadzaj, sam widziałeś że auto ma swoje minusy i plusy
Lenio21, a jakoś tak się zakręciłem przy okazji urlopowania nad morzem. A ciebie czemu nie było, niedaleko miałeś :?:
Lenio21, a jakoś tak się zakręciłem przy okazji urlopowania nad morzem. A ciebie czemu nie było, niedaleko miałeś :?:
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 20:28 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nastepny co grubo przesadza, ta coupe obok na zdjeciu tez tak wyglada, nie wszystko zloto co sie swiecitomekk666 pisze:Wygląda jak by co dopiero z fabryki wyjechała
Taaa, a potem upaprał całą jadąc 400km na urlop i w dzien zlotu jezdzil jak popier$&*ny po Pruszczu Gd. szukajac jakiejś myjniFranoF1 pisze:Adaś pewnie zaś pucował cały tydzien
Co do wyglądu to jeden lubi rybki drugi akwarium ale co do silnika to tutaj masz racjeDziki pisze:a silnik osiągami nie adekwatny