[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No raczej... :roll: Ale można 40 KM a i można 100 więc różnica jest nie mała...Krycha pisze:Przecież nie robi tego dla 10 KM :]
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 17:52 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80
Slawoaudi88, dzięki za mile słowa.
Dzisiaj sobie zregenerowałem wysprzęglik bo się posikał po wyjęciu motorowni a właściwie to tylko wymieniłem gumkę na tłoczku bo reszta była OK a wolałem oryginał stary jak zamiennik nowy.
Jak by ktoś się zastanawiał dlaczego cieknie z wysprzęglika i wysuwa się za daleko wyraźnie to spadło zabezpieczenie widoczne na zdjęciu poniżej.
Dzisiaj sobie zregenerowałem wysprzęglik bo się posikał po wyjęciu motorowni a właściwie to tylko wymieniłem gumkę na tłoczku bo reszta była OK a wolałem oryginał stary jak zamiennik nowy.
Jak by ktoś się zastanawiał dlaczego cieknie z wysprzęglika i wysuwa się za daleko wyraźnie to spadło zabezpieczenie widoczne na zdjęciu poniżej.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 17:57 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
FranoF1, spoko wiem ze to nie twoja wina, ale mi sie nie spieszy takze opoznienia w transporcie mi nie przeszkadzaja, dzieki i tobie jeszcze raz za przesylke konkretnie zabezpieczona przed kurierami polskimi :mrgreen:
Milo sie z toba robi interesy .
MIODEK, sie nie martw, jesli compi sie nie posklada do majóVWki to i tak dotre tam chocby na rowerze :mrgreen:
Milo sie z toba robi interesy .
MIODEK, sie nie martw, jesli compi sie nie posklada do majóVWki to i tak dotre tam chocby na rowerze :mrgreen: