Miał iść dla dzieci do przedszkolazana pisze:ktoś ma chęć na ten sticerowy
[Audi Coupe Quattro AAH] by Żana
Ostatnio zmieniony 08 maja 2012, 23:06 przez zana, łącznie zmieniany 1 raz.
Narazie tak zostanie. eSPe Ciebie to ja już nie będę zapraszała do nas, wiesz gdzie nas znaleść co weekend więc wbijaj. :lol:Lucazzz pisze:bedzie troch nizej czy zostaje tak jak jest??
Co do białych borbetów, ten wzór zawsze mi się podobał a białe pasuje do ciemnego auta wole białe niż srebrne...
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2012, 09:45 przez zana, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie słuchaj ich.zana pisze:Co do białych borbetów, ten wzór zawsze mi się podobał a białe pasuje do ciemnego auta wole białe niż srebrne...
Nie widzieli na żywo.
Potwierdzam fajność białych borbetów. <ok> <ok> <ok>
Poza tym żana już 2 sezon jeździ na nich i cały czas wygląda autko na nich bajecznie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
popieramslugs pisze: Zmień sobie kierunki z przodu na pomarańcze, będzie się ładnie komponowało z tylnymi
malkontenci je..ni :lol: :lol: :lol:eSPe pisze:Nie słuchaj ich.
Nie widzieli na żywo.
fakteSPe pisze: Poza tym żana już 2 sezon jeździ na nich i cały czas wygląda autko na nich bajecznie.
no, ne zapraszaj, straszny moczymorda, wychla cały barek i mu wciąż mao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:zana pisze:eSPe Ciebie to ja już nie będę zapraszała do nas
bolero się nadają, avusy oklepane, ale fakt, karny ku za ch.. wybór mu się należy :->gornik pisze: Sławek za brak avus lub bolero 18" powinieneś dostać ostrzeżenie
dresik żanie pasuje :lol:duo pisze:borbety białe to mi sie kojarzą dresiarsko <lol>