[Audi Coupe Quattro AAH] by Żana
Dekielek jest spokojnie tylko jeszcze nie był założony bo to foto to odrazu po zmianie było zrobionie. Błotnik jeszcze nie zmieniony po jesieni ale drugi nadal leży i czeka
Mi się podoba wzór BorbetA :lol: a opony to nie ja dobierałam wysokość, auto służy do codziennego poruszania się w trakcie pracy więc musi się w miare dobrze prowadzić.
Mi się podoba wzór BorbetA :lol: a opony to nie ja dobierałam wysokość, auto służy do codziennego poruszania się w trakcie pracy więc musi się w miare dobrze prowadzić.
jezeli juz to 9 cali w audi 80 nawet na balonie sie nie prowadzi w cale po polskich koleinach ..zana pisze:Dekielek jest spokojnie tylko jeszcze nie był założony bo to foto to odrazu po zmianie było zrobionie. Błotnik jeszcze nie zmieniony po jesieni ale drugi nadal leży i czeka
Bieżnik nie wejdzie w nadkole ponieważ jest za szeroko, na takim rozmiarze o jakim mówisz latałam w ubiegłym roku i wydawało się mi nieco biednie w tym roku poszłam nieco grubiejslugs pisze:Do jazdy na codzień mam 205/55 i aby jakoś po ludzku to wyglądało trzeba było zejść na zawiasie. Posadź Kupeję tak by bieżnik właściwie wszedł w nadkole, to będzie OK.
Kółko wystaje poza błotnik jakieś 10mm wiec nie ma opcji na schowanie, cudem sam bieżnik chowa się w obrys auta więc milicja nie powinna się czepiać
Niżej jej nie posadzę ponieważ wiąże się to z dużymi kosztami czyli kompletnym kitem, a i tak jest już nisko bo przecież oryginalnie zawieszenie w tej konfiguracji jest nieco niższe.
Poza tym na naszych "kochanych" dziurach wszystkie błotniki potrafią pozostawić swój ślad na oponach haha
Ale i tak miny innych użytkowników na drodze są bezcenne, już same napisy na bocznej szybie robiły show ale teraz to czuje się na ulicy jak celebrytka :mrgreen:
PS. ten błotnik to załatwił mój kochany mąż, ale blacharka schodzi na drugi plan obecnie przymierzam się do generalnego remontu silnika 8-)