ładne wykończenie środka bagażnika gdzie to zakupiłeś? co do felg troche mi się nie podobają a jeśli nie dajesz autu gleby to chociaż alu daj większe żeby zakryć prześwit pomiędzy kołem a nadkolem reszta oki
te wykończenie jest orginalne były wersje B3 z kołem zapasowym w podłodze
a cały piekny wystruj bagaznika to koszt 50zł za używke wiec chyba nie jest to duzo za taki rarytas
fajna aj, tylko ona jest podniesiona albo za male kólka, ale 15" jakby byly to tez by fajnie wygladala :mrgreen: światełka zmienic i blyka <ok> ja bialego bagaznika bym sobie nie zrobil ze wzgledu na uzytkowanie, ale wyglada ok, zreszta kazdy ma swój gust :lol:
powiem tak-wykończenie bagażnika na plus....ale posadź auto żeby nie stało jak koza na pastwisku(chociaż do wysokości seryjnego zawieszenia) i zrób coś z tymi lampami..bo nietety ale to nie wygląda "estetycznie" :-|
Wraz z częstymi wizytami na ustawianie zbierzności, miałem dosyć patrzenia na stare brzydkie zaciski wiec je trochę odnowiłem. Narazie prawy przedni, ale ze zdjeć zobaczycie że te koło ma coś w sobie nie tak pozostałe bebny i zacisk zrobie jak auto nie bedzie używane.
fotki: