[B3 2.6] było /poszło na części
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Całkiem ładna Niunia.
Zmienił bym jednak kilka rzeczy:
- uszczelka pod maską WON - szpeci okropnie taka pofałdowana
- ciekawą dokładkę założyłeś (co to jest?) ale te halogeny (choć na pewno poświęciłeś temu sporo czasu) nie wyglądają ładnie...
- tył koniecznie do zmiany
- jakaś ładna felga albo chociaż renowacja obecnych + dekielki
Tyle co zapamiętałem.
Reflektory kozak <ok>
Zmienił bym jednak kilka rzeczy:
- uszczelka pod maską WON - szpeci okropnie taka pofałdowana
- ciekawą dokładkę założyłeś (co to jest?) ale te halogeny (choć na pewno poświęciłeś temu sporo czasu) nie wyglądają ładnie...
- tył koniecznie do zmiany
- jakaś ładna felga albo chociaż renowacja obecnych + dekielki
Tyle co zapamiętałem.
Reflektory kozak <ok>
hmm co do uszczelki: używki szukać mi sie nie chce, nowa w nie fajnej cenie...
za to zawsze chciałem mieć taką brewke
bedzie widać uszczelke pod maską z tą brewką :?:
dokładka jest to odcięty dół zderzaka z Coupe
halogeny walały mi sie po garażu to wsadziłem je co by doświetlały mi zakrety <ok>wiec estetyka juz nie była aż tak ważna
tył mnie irytuje bo jeżdże juz 2 rok na popekanych lampach i ledwo trzymającej sie szpachli :lol: bedzie kasa sie zrobi...
felgi są przejściowe z Coupety dla brachola zakosiłem :lol:
przy SWAPie okazja wymiana hebli i piast 5x112 z tym rozstawem narazie stalówki leża z ładnymi oponami.
Prace z motorownią zaczną sie juz nie długo....
a wiec cdn... 8-)
za to zawsze chciałem mieć taką brewke
bedzie widać uszczelke pod maską z tą brewką :?:
dokładka jest to odcięty dół zderzaka z Coupe
halogeny walały mi sie po garażu to wsadziłem je co by doświetlały mi zakrety <ok>wiec estetyka juz nie była aż tak ważna
tył mnie irytuje bo jeżdże juz 2 rok na popekanych lampach i ledwo trzymającej sie szpachli :lol: bedzie kasa sie zrobi...
felgi są przejściowe z Coupety dla brachola zakosiłem :lol:
przy SWAPie okazja wymiana hebli i piast 5x112 z tym rozstawem narazie stalówki leża z ładnymi oponami.
Prace z motorownią zaczną sie juz nie długo....
a wiec cdn... 8-)
heh russian PB pewnie albo LPG na BLOSie bo sekwencja od pstrykniecia palcami sie nie zjawi :mrgreen:
autko służy jako służbowóz do śmigania po części, zholowywania wraków, dokształcania sie...
do przerobienia bedzie szła ściana za oparciem tylnej kanapy chce zrobic owe autko bardziej użytkowym bo jak wiedzą użytkownicy B3 bagażnik to parodia,
mam tu na myśli wykąbinowanie gdzie indziej zbiornika, kładzione tylne oparcie...
jak widzicie taką przeróbke :-> :?: wiem że szyba tylna może peknąć z powodu braku sztywności tylnej czesci karoseri ale wzmocnienia sa w planach <ok>
autko służy jako służbowóz do śmigania po części, zholowywania wraków, dokształcania sie...
do przerobienia bedzie szła ściana za oparciem tylnej kanapy chce zrobic owe autko bardziej użytkowym bo jak wiedzą użytkownicy B3 bagażnik to parodia,
mam tu na myśli wykąbinowanie gdzie indziej zbiornika, kładzione tylne oparcie...
jak widzicie taką przeróbke :-> :?: wiem że szyba tylna może peknąć z powodu braku sztywności tylnej czesci karoseri ale wzmocnienia sa w planach <ok>