cabrio z mazowsza dj_pw car
cabrio z mazowsza dj_pw car
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2008, 13:29 przez dj_pw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- karolpinkii
- Forum Audi 80
re
a wiec nie te lampy byly juz jak ja kupilem w planie sa soczewki.... juz niebawem zapewniam
auto kupilem w plocku jestem 3 wlascicielem liczac niemca ....tzn 2 w kraju
kupilem ja od goscia ktory ma lub mnial jeszcze 2 takie modele fanatyk albo poprostu niewiem...
napewno wiec nie stalo w piasecznie ...
lampy tak jakmowilem takie byly co do dzwona to hmm... moze jakis byl ale zostal perfekcyjnie zrobiony .... nie patrzcie na tablice...
auto smiga na blaszkach WML MLAWA
CO DO FELG TO ZWYKLA POLEROWANA 17' OBUTA W 225/45/17 OPONY SILNIK ZDROWY
KAZDY KTO WIE CO NIECO O SILNIKACH MONTOWANYCH W AUDI WIE ZE TO JEDEN Z NAJBARDZIEJ WYTRWALYCH MOTOROW NIE WYTERZONE 2.3E 136KM BEZ PROBLEMU ZROBI WRAZENIE NA KLOEGACH STAWIAJAC AUTO W KLEBACH DYMU...
ALE NIE O TO CHODZI AUTKO PRZEZNACZONE DO SPOKOJNEJ JAZDY W MOIM PRZYPADKU Z UKOCHANA OSOBA POZDRAWIAM .... MACIE PYTANIA PISZCIE
auto kupilem w plocku jestem 3 wlascicielem liczac niemca ....tzn 2 w kraju
kupilem ja od goscia ktory ma lub mnial jeszcze 2 takie modele fanatyk albo poprostu niewiem...
napewno wiec nie stalo w piasecznie ...
lampy tak jakmowilem takie byly co do dzwona to hmm... moze jakis byl ale zostal perfekcyjnie zrobiony .... nie patrzcie na tablice...
auto smiga na blaszkach WML MLAWA
CO DO FELG TO ZWYKLA POLEROWANA 17' OBUTA W 225/45/17 OPONY SILNIK ZDROWY
KAZDY KTO WIE CO NIECO O SILNIKACH MONTOWANYCH W AUDI WIE ZE TO JEDEN Z NAJBARDZIEJ WYTRWALYCH MOTOROW NIE WYTERZONE 2.3E 136KM BEZ PROBLEMU ZROBI WRAZENIE NA KLOEGACH STAWIAJAC AUTO W KLEBACH DYMU...
ALE NIE O TO CHODZI AUTKO PRZEZNACZONE DO SPOKOJNEJ JAZDY W MOIM PRZYPADKU Z UKOCHANA OSOBA POZDRAWIAM .... MACIE PYTANIA PISZCIE