[Audi 80 B4 1Z TDI]chip i alu 17" sprzedany jest A4
Niki20 nie hamowałem ale B3 B4 2.3 benz. nie ma szans próbowane idzie jak v6 2.6 tylko ze startu lekko zostaje powyżej 60km/h idą już równo ostatnio była próba bmw 320 e46 150km i do 140 jedziemy równo miałem zamiar zhamować ale dalsze mody zostały wstrzymane z powodu finansów, nie wykluczone ze nawet zetorek będzie na sprzedaż mieszkanie ważniejsze od auta.
LukeX mnie często można spotkać na mieście po 15 jak wracam z pracy wystarczy się przez chwile rozejrzeć jak coś zapraszam na parking przy mleczarni :mrgreen:
Pozdrawiam
LukeX mnie często można spotkać na mieście po 15 jak wracam z pracy wystarczy się przez chwile rozejrzeć jak coś zapraszam na parking przy mleczarni :mrgreen:
Pozdrawiam
Zetorek bardzo ładnie śmiga jest szybki i zrywny :shock: przyśpiesza od 120 na 4 do 160 tak jak przed modami od 40 do 80 ale na 3 biegu, bardzo cicho pracuje jak nie 1Z nie spotkałem 1Z by miał taką kulturę pracy, przy ostrym przyśpieszaniu puszcza tak sobie dymek z wydechu taki ładny ale nie zadymi tylko kładzie dymek ale to dużo zależy od paliwka i musze olej i filtry zmienić bo 7000 km mineło, spalanie powiem tak spokojna jazda po mieście i na trasie taki mix przez 1100km spalił mi 61 litrów w tym 600km trasa tak do 120 i resztę po miasteczku czyli 5.55 średnio ale jak się ostrzej jeździ to i 7-10 litrów średnio spali.
- Wilczek174
- Forum Audi 80