[Audi Coupe] Christine OEM+ 20VT
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
bez przesadyzmu:) jescze duzo jej brakuje.buzzfuzz pisze:genialna w kazdym calu , tak trzymaj
btw, właśnie odebrałem soczewki od Kolegi YaCool:) dzieki wielkie!!
PS. Nastepnym razem widzimy się na spocie lubuskim;)
i udało mi się znaleźć dedykowany tłumik do coupe 2.0 FWD, brytyjskiej firmy powerfow. Koncówki będa zmienione na ori z Audi S4 B5
i mała rzecz do kolekcji;) prospekt coupe z 1994 roku;)
- Audi 80 Klub
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
no powiem Ci że to jakiś rarytas ile aut nie miałem czy znajomoi to przeważnie był problem z kluczykami swojego jak kupowałem to ten z kluczykiem, sztuk 1 (słownie jeden) i na dodatek chyba 5 chwilowych wielbicieli markitopor pisze:quattroBandit... jak zobaczyłem co przekazuje mi poprzedni właściciel to oniemiałem
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
dobry gadzet, wszytskie ksiazki i faktury mam od zakupu, brakuje tylko listy specyfikacji auta, no ale nie mozna mieć wszytskiego;)
a tu mały strzał po skręceniu w koncu konsoli srodkowej i zmianie dekorów na drewniane. Przy okazji, obadałem dokładnie taschki i wygłuszenie przednich drzwi, ktoś wcześniej się niezle postarał.
We wtorek zabieram sie za wydech, mam umówioną wizyte w warsztacie, wpada nowy wydech srodkowy i koncowy Powerflow.
Koncówka wydechu w Abk to rzecz, która najbardziej mnie drażni. :evil: i dzieku temu zmieni sie wygląd dupy i nieco dzwięk
a kierownica chyba wyleci... i wleci 3ramienna bez poduchy z s2, -jakos lepiej mi sie widzi chyba, ta nie pasuje do przedliftowej dechy.
a tu mały strzał po skręceniu w koncu konsoli srodkowej i zmianie dekorów na drewniane. Przy okazji, obadałem dokładnie taschki i wygłuszenie przednich drzwi, ktoś wcześniej się niezle postarał.
We wtorek zabieram sie za wydech, mam umówioną wizyte w warsztacie, wpada nowy wydech srodkowy i koncowy Powerflow.
Koncówka wydechu w Abk to rzecz, która najbardziej mnie drażni. :evil: i dzieku temu zmieni sie wygląd dupy i nieco dzwięk
a kierownica chyba wyleci... i wleci 3ramienna bez poduchy z s2, -jakos lepiej mi sie widzi chyba, ta nie pasuje do przedliftowej dechy.