[Audi 80 B4 Avant] Cicho ciemne B4 by Slawo nowe foto ;)]
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80
thebarylka, Bedzie dobrze
MichalxQ7, Dzięki
Nie wiem czy jest się czym chwalić,ale kupiłem sobie halogeny i jestem w trakcie przerabiania ich na kolor black :mrgreen: a oto efekt końcowy jednego z nich(bo na drugiego brakło gumy do szyb żeby przykleić klosz :mrgreen: )
W przyszłym tygodniu montaż
MichalxQ7, Dzięki
Nie wiem czy jest się czym chwalić,ale kupiłem sobie halogeny i jestem w trakcie przerabiania ich na kolor black :mrgreen: a oto efekt końcowy jednego z nich(bo na drugiego brakło gumy do szyb żeby przykleić klosz :mrgreen: )
W przyszłym tygodniu montaż
Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, 19:04 przez Slawoaudi88, łącznie zmieniany 1 raz.
nie no ten avant po prostu jest mega <ok> miałem okazję go widzieć kilka razy na żywo i ten lakier jest tak pięknie utrzymany że czapki z głów :mrgreen: gleba i koło też powalają.
miałem też okazję słyszeć jak pięknie gada ale nie wiem z którym tłumikiem bo ciemno było i nie widziałem
a z halogenami pewnie nie zdążysz na zlot żeby to obadać? bo wyglądają też grubo 8-)
miałem też okazję słyszeć jak pięknie gada ale nie wiem z którym tłumikiem bo ciemno było i nie widziałem
a z halogenami pewnie nie zdążysz na zlot żeby to obadać? bo wyglądają też grubo 8-)
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80
k3llys, No kurde nie wiedziałem że ona się tak rzuca w oczy i że tak się podoba,halogeny montuję w tym tygodniu jedynie co to mogę nie zdążyć ich podłączyć myślę że się zobaczymy za tydzień w kamieniołomie
hexman, już się nie mogę doczekać jak założę halo i tego efektu jak będzie to wyglądać,a co do sesji to jestem jak najbardziej na tak oby tylko pogoda dopisała
Tighe,Kurde faktycznie,nawet nie wiedziałem myślę że moja również będzie tak świetnie wyglądać z tymi halo tak jak Twoja
hexman, już się nie mogę doczekać jak założę halo i tego efektu jak będzie to wyglądać,a co do sesji to jestem jak najbardziej na tak oby tylko pogoda dopisała
Tighe,Kurde faktycznie,nawet nie wiedziałem myślę że moja również będzie tak świetnie wyglądać z tymi halo tak jak Twoja
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80
Chciałem przedstawić mój kolejny gadżet kupiony dziś praktycznie za symboliczną złotówkę :mrgreen:
Za razem mam wielką prośbę gdzieś kiedyś znalazłem wątek jak podłączyć wyświetlacz temperatury i jaki czujnik w nim zastosować,ale nie mogę tego teraz znajść czy mógłby mi ktoś pomóc.Z góry wielkie dzięki
Za razem mam wielką prośbę gdzieś kiedyś znalazłem wątek jak podłączyć wyświetlacz temperatury i jaki czujnik w nim zastosować,ale nie mogę tego teraz znajść czy mógłby mi ktoś pomóc.Z góry wielkie dzięki
Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, 19:05 przez Slawoaudi88, łącznie zmieniany 2 razy.
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80