..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
Yo!MIODEK pisze:grinch napisał/a:
... Pomarańcz to jest to co lubię
Dawaj Dawaj
Nie poddawaj
Może byc brat, wcale jej nie postarza, stare samochody nie maja soczewek z ksenonem i rantow wpolerce 17" a nawej jak postarza choc tak nie mysle to co przeciez to stare auta sa, w mojej to az zarowki zzółkły ze starosci na max :mrgreen:
Jako iż moje zawieszenie już wołało o pomstę do nieba, trza było się za to wziąć. Wymianie uległy : końcówki drążków kier. (lemforder), łączniki stabilizatora (ruville), tuleje wahaczy (lemforder) oraz sworznie wahacza (ruville).
Wszystko robione własnoręcznie, dzięki czemu zaoszczędziłem na fachowcach :lol:
Do tego ustawienie geometrii i jest git, większość stuków znikła i już nie ma telepania kierownicą w trakcie jazdy. Na wszystkim były takie luzy że o ja pierdziele <ok>
Następne w kolejności są poduchy mcpersonów i amortyzatory, po tym cyrku będzie zawiecha jak nowa <yes>
[center][/center]
Wszystko robione własnoręcznie, dzięki czemu zaoszczędziłem na fachowcach :lol:
Do tego ustawienie geometrii i jest git, większość stuków znikła i już nie ma telepania kierownicą w trakcie jazdy. Na wszystkim były takie luzy że o ja pierdziele <ok>
Następne w kolejności są poduchy mcpersonów i amortyzatory, po tym cyrku będzie zawiecha jak nowa <yes>
[center][/center]
- siwusek216
- Forum Audi 80