..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
No opłaciło, a sama wyprawa też była fajnym oderwaniem od dnia codziennegojaco124 pisze:oplacilo sie jechac po nie tyle km :mrgreen:
Miło się czyta takie wypowiedzi, świadomość że ludziom się podoba to co się dla siebie robi daje mi dodatkowego kopa do dalszych działańGSF pisze:W moim własnym rankingu ścisłe TOP 5 tego forum <ok>
A z tą odległością to musiał bym zmierzyć, bo zabij mnie, a nie wiem.
Jeśli fundusze w przyszłości pozwolą to będzie ANN :roll:deejay.ftb pisze:dorezaj sobie osiagi adekwatne do wygladu.
A ja jestem za. Turbo klekot nie pasuje do Compi, a diesel jest po za tym dla emerytówchmiel25 pisze:O nie!!! ten pomysł jest beznadziejny!! i zepsuje swietna prace wykonana przez ciebie!Ezumaru pisze:Jeśli fundusze w przyszłości pozwolą to będzie ANN :roll:
Jestem na nie w sprawie AAN :-x
Po drugie u Ezu w garażu leży już jakiś czas AAN.
Nigdzie nie jest napisane o dieslu. AAN jest drogi i zepsuje charakter Compi bo S2 LIMO to nigdy nie bedzie a z r5 Compi nie bedzie juz tak fajnie jezdzilo :cry: straci cały swoj charakter torowego auta.!StaSiu pisze:A ja jestem za. Turbo klekot nie pasuje do Compi, a diesel jest po za tym dla emerytów
Po drugie u Ezu w garażu leży już jakiś czas AAN.
pozdro