..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
Po raz kolejny jestem chyba wystawiany na próbę...Compi znów się oberwało. Musiałem ratować się przed tirem zjeżdżającym na moj pas ruchu na autostradzie i wjechałem w płotki zamykające pas ruchu.
Straty to :
- oba przednie koła
- elementy zawieszenia
- porysowana i lekko powgniatana maska
- pęknięty wydech
- coś z abs bo świeci się kontrolka
- dwie kratki ze zderzaka
- może opony, ale to się okaże przy założeniu na inne koła
Najważniejsze że mi nic nie jest...
Straty to :
- oba przednie koła
- elementy zawieszenia
- porysowana i lekko powgniatana maska
- pęknięty wydech
- coś z abs bo świeci się kontrolka
- dwie kratki ze zderzaka
- może opony, ale to się okaże przy założeniu na inne koła
Najważniejsze że mi nic nie jest...
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Ja znając siebie, pewnie znowu połamałbym sobie pięści na takim kierowcy. Niestety 2 tygodnie temu prowadziła moja dziewucha na trasie i też przydzwoniła w piękne auto, co prawda straty podobnie małe, ale trafiła w Alfę Brerę cabrio... a my jechaliśmy padluchową corollą, więc powoli się uczę, że każdemu może się zdarzyć stłuczka, czy tam inne nieprzewidziane trafienie.
Prostuj felgi, lakieruj elementy i niech wróci uśmiech na twarzy
Prostuj felgi, lakieruj elementy i niech wróci uśmiech na twarzy
Akurat wina nie jest moja, pan kierownik stwierdził że zjedzie na prawy pas na który ja właśnie wjechałem bo sytuacja miała miejsce na wlocie na autostradę więc włączyłem się świeżo do ruchu. Nie zmienia się pasa w miejscu gdzie auta do ruchu się włączają...ATLAS pisze:Na dodatek zapewne Twoja wina, bo za duża prędkość była, co?
Pojechał w dal, nie miałem czasu zapamiętać blach czy coś bo zajęty byłem panowaniem nad autem. Wszystko z własnych pieniędzy muszę ogarnąć.gornik pisze:Zatrzymał się tym TIRem, jakaś policja czy ktoś był w sprawie uszkodzeń?
Felgi na złom, obie poważnie krzywe w tym jedna pękła co widać na jednym zdjęciu. Naprawa nie opłacalna, muszę szukać nowego kompletu.ATLAS pisze:Prostuj felgi,
Ostatnio zmieniony 03 cze 2011, 10:58 przez Ezumaru, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Etap pierwszy reanimacji Compi zakończony. Zawieszenie znów jest sprawne, wymienione sworznie wahaczy. Reszta przetrwała o dziwo bez szwanku, zasługa pewnie poliuretanów w wahaczach które zapewniły sztywność. O dziwo też przestało mi stukać z przodu, widocznie sworznie i tak już miały dość. Teraz tylko geometrię ustawić i układ jezdny jak nowy W sobotę wyprawa po nowe felgi 8-)
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: