... jak zrobisz swapa na 2,3 20V Q to później będziesz żałować dlaczego nie zdecydowałeś sie na 2,8 Q :mrgreen:A jesli chodzi o V6 to nie dla mnie.... jezeli mam juz zmieniac to tylko 2.3 20v Q, a poki co ten silniczek wystarcza szczegolnie jezdze raczej spokojnie
Coupe B4 ABK !! Sprawdz To !!
-
- Forum Audi 80
Takim wariatem jak ty nie jestem chodzilo mi o zmiane calego auta a nie silnika :mrgreen:FranoF1 pisze:... jak zrobisz swapa na 2,3 20V Q to później będziesz żałować dlaczego nie zdecydowałeś sie na 2,8 Q :mrgreen:A jesli chodzi o V6 to nie dla mnie.... jezeli mam juz zmieniac to tylko 2.3 20v Q, a poki co ten silniczek wystarcza szczegolnie jezdze raczej spokojnie
No fakt ale mnie zawsze ta popileniczka wkurza bo jak chce ja wytrzec to sie otwiera :mrgreen:hołard pisze:No bardzo ładnie teraz wygląda Na pewno lepiej niż na tych rialach Jaka szerokoś felg bo nie pamiętam. Zawieszenie masz standart czy lekko niżej? Ale mógłbys odkurzyć wyczyścić wnetrze wokół dodatkowych zegarów i popiołki Zazdroszcze soczewek. Pozdrawiam
A co do felgo to ET35 a szerokosc to 8'' , a zawieszenie wydaje mi sie ze jest nizej, sa amorki w kolorze niebieskim ( niewiem czy standard byl czarny czy niebieski czy jaki) a sprezyny rdzawo-czarne :mrgreen:
Hołard spisz czasami czy tylko sporadycznie...?? Bo widze ze od rana prowadzimy boje na rozne tematy. Pozdro !! :mrgreen:
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
:mrgreen: sporadycznie. Przynajmniej ciekawie sie rozmawia No i zamiłowanie do jednego słusznego nadwozia No szerokość słuszna i ET prawidłowe, powiedz jak sie jeżdzi na takich oponkach bo z tego co pamietam masz 225 tak? Mocno zamuliło autko? ja pamietam jak ze 185/15 przeszedłem na 205/17 i przez pierwsze 2 dni miałem wrażenie że troszke zamuliło ale pozniej to juz jak na 185tkach :mrgreen: Apropo zawieszenia też wydaje mi się zdeka niższe od serii ale sam nie wiem, chociaż ja miałem standardowe a też były niebieskie firmy boge. Pozdrawiam10
Ostatnio zmieniony 17 lip 2007, 03:27 przez hołard, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje sa pewnie bardziej niebieskie od twich hehehe 8-) moze sprezyny sa... sam niewiem szczerze mowiac ale mi sie podoba i narazie nie bede tego zmienial, a naklejki w bagazniku nie mam i sie nie dowiem w najblizszym czasiehołard pisze::mrgreen: sporadycznie. Przynajmniej ciekawie sie rozmawia No i zamiłowanie do jednego słusznego nadwozia Apropo zawieszenia też wydaje mi się zdeka niższe od serii ale sam nie wiem, chociaż ja miałem standardowe a też były niebieskie firmy boge. Pozdrawiam
- taxidriver
- Forum Audi 80