... jak zrobisz swapa na 2,3 20V Q to później będziesz żałować dlaczego nie zdecydowałeś sie na 2,8 Q :mrgreen:A jesli chodzi o V6 to nie dla mnie.... jezeli mam juz zmieniac to tylko 2.3 20v Q, a poki co ten silniczek wystarcza szczegolnie jezdze raczej spokojnie
Coupe B4 ABK !! Sprawdz To !!
-
marcinelk13
- Forum Audi 80

Takim wariatem jak ty nie jestemFranoF1 pisze:... jak zrobisz swapa na 2,3 20V Q to później będziesz żałować dlaczego nie zdecydowałeś sie na 2,8 Q :mrgreen:A jesli chodzi o V6 to nie dla mnie.... jezeli mam juz zmieniac to tylko 2.3 20v Q, a poki co ten silniczek wystarcza szczegolnie jezdze raczej spokojnie
No fakt ale mnie zawsze ta popileniczka wkurza bo jak chce ja wytrzec to sie otwiera :mrgreen:hołard pisze:No bardzo ładnie teraz wyglądaNa pewno lepiej niż na tych rialach
Jaka szerokoś felg bo nie pamiętam. Zawieszenie masz standart czy lekko niżej? Ale mógłbys odkurzyć wyczyścić wnetrze wokół dodatkowych zegarów i popiołki
Zazdroszcze soczewek. Pozdrawiam
A co do felgo to ET35 a szerokosc to 8'' , a zawieszenie wydaje mi sie ze jest nizej, sa amorki w kolorze niebieskim ( niewiem czy standard byl czarny czy niebieski czy jaki) a sprezyny rdzawo-czarne :mrgreen:
Hołard spisz czasami czy tylko sporadycznie...?? Bo widze ze od rana prowadzimy boje na rozne tematy. Pozdro !! :mrgreen:
- hołard
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
:mrgreen: sporadycznie. Przynajmniej ciekawie sie rozmawia
No i zamiłowanie do jednego słusznego nadwozia
No szerokość słuszna i ET prawidłowe, powiedz jak sie jeżdzi na takich oponkach bo z tego co pamietam masz 225 tak? Mocno zamuliło autko? ja pamietam jak ze 185/15 przeszedłem na 205/17 i przez pierwsze 2 dni miałem wrażenie że troszke zamuliło ale pozniej to juz jak na 185tkach :mrgreen: Apropo zawieszenia też wydaje mi się zdeka niższe od serii ale sam nie wiem, chociaż ja miałem standardowe a też były niebieskie firmy boge. Pozdrawiam10
Ostatnio zmieniony 17 lip 2007, 03:27 przez hołard, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje sa pewnie bardziej niebieskie od twich hehehe 8-) moze sprezyny sa... sam niewiem szczerze mowiac ale mi sie podoba i narazie nie bede tego zmienial, a naklejki w bagazniku nie mam i sie nie dowiem w najblizszym czasiehołard pisze::mrgreen: sporadycznie. Przynajmniej ciekawie sie rozmawiaNo i zamiłowanie do jednego słusznego nadwozia
Apropo zawieszenia też wydaje mi się zdeka niższe od serii ale sam nie wiem, chociaż ja miałem standardowe a też były niebieskie firmy boge. Pozdrawiam
- taxidriver
- Forum Audi 80

-
Ramus