Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
barto-team, nie bój żaby ostatnio byłem w trasie sprawdzić jak się auto sprawóje i na co będę mógł sobie pozwolić jadąc do kronach no i jak jest ze spalaniem. No to tak autko w trasie sprawuje się bardzo dobrze ale jest jeszcze kilka rzeczy do dopracowania i wymiany które na pewno zrobie przed wyjazdem np amorki tył. Na co będę mógł sobie pozwolić 8-) na 160km/h spokojnej jazdy <ok> przy spalaniu 10l/11l gazu. Na razie wszelakie modyfikacje sobie odpuszczam chyba ze coś małego :-> i idę w mechanikę bo na taką trase chce mieć igiełke w trasie. No i zbieram kase na laczki :mrgreen: No i się nie martw bo w trasie będziesz mógł jedynie usłyszeć wyprzedzające Ciebie i twoje coś 5garów
Na razie wybrałem się na krótszą trase pod szprotawe z tego dość dłuższy kawałek autostradą no i jedyne co wyszło w praniu to amorki tył. Trase mniej więcej ta można porównać z drogą jaka jest z wrocka do zgorzelca. slugs, a do Krakowa to się może wybiore w Sierpniu choć już kedyś tam byłem :mrgreen: ale za to nie byłem w stolicy hmm sprawa do przemyślenia wszystko zależy od funduszy :mrgreen:
Do stolycy trzeba się tłuc, poza tym tam nic nie ma do zwiedzania. A w Krakufku zawsze fajnie jest Ptzy okazji można zahaczyć o pszczynę i okolicę - bardzo fajne plenery tam mają
Z Wrocka do Krakowa spokojną jazdą autostradową leci się 3 godzinki więc warto poświęcić dzionek. Spalanie... zimą nie wiem, chociaż teraz Coupeta pali jak smok, ale latem na dwóch bakach oblatywałem tam i z powrotem. Mowa oczywiście o paliwie dla prawdziwych męskich Audi - LPG
Z Wrocka do Krakowa spokojną jazdą autostradową leci się 3 godzinki więc warto poświęcić dzionek. Spalanie... zimą nie wiem, chociaż teraz Coupeta pali jak smok, ale latem na dwóch bakach oblatywałem tam i z powrotem. Mowa oczywiście o paliwie dla prawdziwych męskich Audi - LPG
Masz mały bak xD ja na swoim pełnum baku gazu mam dystans ponad 700km nie sprawdzałem ile wlezie gazu ale obstawiam że dużo :mrgreen: na spocie Ci zademonstruje jak wygląda A jak na razie plany są takie by Coupe bylo igła i bujać się po zlotach jak będzie ciepło już mam w planach 3 imprezy które chce odwiedzić no i mam nadzieje że będzie 4ta i chłopacy zorganizują zlot w Oświęcimiu to przy okazji Kraków pozwiedzam <ok>
A jak na razie plan na przyszły tydzień skończyć wymieniać wnętrze i podlączyć suba :->
A jak na razie plan na przyszły tydzień skończyć wymieniać wnętrze i podlączyć suba :->
Kumpel jak Omege na tuningowisko do upalania robił, miał w niej butle gazową wielkości krowy. Zajmowała miejsce tylnej kanapy
Wątpię by Twoja butla mnie jakoś zadziwiła
Ja mam normalną buteleczkę, tak, abym mógł jednak coś do bagażnika włożyć. Po lewej koło zapasowe, po prawej butla, na srodku torba sportowa i skrzynka z narzędziami się zmieści
Można by było zrobić jakiegoś skryto spota w j-l/oławie w weekend pogadać co kto na lato szykuje
Wątpię by Twoja butla mnie jakoś zadziwiła
Ja mam normalną buteleczkę, tak, abym mógł jednak coś do bagażnika włożyć. Po lewej koło zapasowe, po prawej butla, na srodku torba sportowa i skrzynka z narzędziami się zmieści
Można by było zrobić jakiegoś skryto spota w j-l/oławie w weekend pogadać co kto na lato szykuje
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: