[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Macie rację co do wymiany za 7.000 km. Tak właśnie zrobię. Dzięki za odpowiedzi, cieszę się, że jeszcze ktoś się interesuje staruszkiem :roll:
Próbowałem przebijać, tzn przebiłem na wylot i nic to nie dało. Dopiero ściągaczem zszedł.
Auto jest naprawdę wdzięczne za każdą naprawę i modyfikację. A właściciel zadowolony <ok>
Jedno z ostatnich rezań licznika:
LEDy i przeźroczyste podstawki poszły na czerwono. Ciekaw jestem efektu. Licznik już złożony.
Próba przyciemnienia pomarańczowych migaczy. Skończyła się na tym, że całe się poskręcały i wyblakły... Są na śmieci. Halogen rozklejony, soczewka rozebrana, jutro malowanie.
Pozdrawiam! :mrgreen:
Próbowałem przebijać, tzn przebiłem na wylot i nic to nie dało. Dopiero ściągaczem zszedł.
Auto jest naprawdę wdzięczne za każdą naprawę i modyfikację. A właściciel zadowolony <ok>
Jedno z ostatnich rezań licznika:
LEDy i przeźroczyste podstawki poszły na czerwono. Ciekaw jestem efektu. Licznik już złożony.
Próba przyciemnienia pomarańczowych migaczy. Skończyła się na tym, że całe się poskręcały i wyblakły... Są na śmieci. Halogen rozklejony, soczewka rozebrana, jutro malowanie.
Pozdrawiam! :mrgreen:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie wiem o co chodzi... Tak wyglądały po niecałych 10 minutach gotowania...
Nie wyszły źle. Teraz tylko szukam kogoś kto pożyczyłby pistolet do silikonu haha <ok> Żeby je zlepić.
Kupować białe kierunki, czy raczej zostać przy pomarańczowych? Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 03 sty 2012, 23:02 przez Small3r, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zostań przy pomarańczowych, białe za nic nie pasują do klasyka, a 90 B3 z pewnością takim jest.
Szkoda tych Twoich kierunkowskazów, bo były w super stanie, takie zabawy mogłeś przetestować na jakichś lumpach, tych pewno już nie odratujesz :roll:
P.S. Skąd Ci w ogóle przyszedł do głowy tak szalony pomysł by "gotować" kierunkowskazy ?? Przecież to było pewne, że od tego się uszkodzą :evil:
Szkoda tych Twoich kierunkowskazów, bo były w super stanie, takie zabawy mogłeś przetestować na jakichś lumpach, tych pewno już nie odratujesz :roll:
P.S. Skąd Ci w ogóle przyszedł do głowy tak szalony pomysł by "gotować" kierunkowskazy ?? Przecież to było pewne, że od tego się uszkodzą :evil:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
ja gotowalem, przyklad mialem z tego oto miejscanie słyszałem o tym patencie z gotowaniem :shock:
https://audi80.pl/b4-coupe-aah80-90- ... t30912.htm
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pawelrybak15, chciałem być pionierem i jako jeden z pierwszych przydymić pomarańczowe kierunki. Niestety nie wyszło... Trudno. I chyba zostanę przy pomarańczowych jednak :roll:
pawelec_, ha ha ha. Jestem dumny z moich 244.000km. Nie wiem w jakim stopniu są one realne, ale wydaje mi się, że jakoś kolosalnie więcej nie ma.
Na tą chwilę niunia się prezentuje dziwnie haha
Pomalowane wkładki zderzaków.
Przepolerowane listwy chromowane <ok>
Taki maluch wleciał okazyjnie
pawelec_, ha ha ha. Jestem dumny z moich 244.000km. Nie wiem w jakim stopniu są one realne, ale wydaje mi się, że jakoś kolosalnie więcej nie ma.
Na tą chwilę niunia się prezentuje dziwnie haha
Pomalowane wkładki zderzaków.
Przepolerowane listwy chromowane <ok>
Taki maluch wleciał okazyjnie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przecież już było napisane że jak gotujesz kierunek czy lampe to klej się robi elastyczny i mozna rozłączyć szkło od obudowy tylko ze gotuje sie w mniejszej temperaturze zeby nie było takiego efektu jak widac, a gotował bo chciał przyciemnić je od środka.pawelrybak15 pisze:ale nie rozumiem jak chciałeś to osiągnąć gotując kierunkowskazy :shock: