osiagow nie mierzylem bo nie chcialo nam sie na lotnisko leciec tylko otwieralem na miescie i za duzy ruch sie zrobil :lol:
ale tu pany na ty forum spamuja co nie wejde to z 1000postow wykasowanych :shock:
[ Dodano: 2008-02-15, 14:50 ]
więc w tę środę miałem małą gwiazdkę
przyszła do mnie najpierw jedna potem druga oczekiwana paczka
w pierwszej było
tak tak zaciski brembo prosto od ...
Porsche . Małe zaciski od RS2.
Tak jak planowałem zbieram elementy i już te 2 rzeczy najdroższe mam zaciski i jażma zacisków
przy okazji mam też klocki
całkiem dobre , powiedziałbym nowe <ok>
tutaj kilka innych zdjęć poglądowych
ja mam numer buta 43 to tak by porównać wielkość
piekne 4 tłoczkowe zaciski już przed latem zagoszczą u mnie na autku
teraz czekam na pozostałe elementy
osłony zacisków, przewody w stalowym oplocie, przewody hamulcowe, kierownice powietrza , tarcze , śrubki .
jak przyjdą to się zacznie rezanko i będzie do tego stosowny opisik
już się nie mogę doczekać
pewnie że zbieram gratki
w końcu jako jeden z nielicznych zaczynam od właściwej strony
najpierw bezpieczeństwo a potem tuuning właściwy czyli przyrost mustangów
Witaj DRED na początku czytając pierwszego posta pomyślałem "gościu z fantazją". No ale widze że nieźle się rozkręcasz. Aby twoja pasja nie zanikła, autko masz piękne, silniczek też niczego sobie. Życzę Ci abyś doprowadził go do stanu finalnego i bardzo długo się nim cieszył. Mało jest ludzi którzy tak rezają auto (FranoF1), większość to tacy jak ja, czyli drobny dodatek i tyle. Pozdrawiam. Ps żeby poczta i kurierzy byli szybsi ))
jeszcze nie ma kompletu ale pracuje nad tym .
Chce też ekonomicznie podejść do tematu i poczekać aż skonczą mi się te klocki i tarcze . Tarcze są na dokończeniu tzn ostatnie klocki jeżdżą z tymi tarczami i potem komplet do wyrzucenia.
ale spoko spoko juz mam kolejne pomysły co robić
Minon wiesz że ja nie daje swojego maleństwa
to tak jakbyś oddał komuś swoją żonę