podoba mi sie to :mrgreen: jestem w tej samej grze dredzikDRED pisze:po co mi żona mam S2 daje więcej radości i nigdy nie odmawia ani nie boli jej głowa<ok>
cupejka By Dred... nowy środek str 19
wiesz sa większe od moich obecnych , są też większe np od R8 więc nie dołujesz mnieMaroonio pisze:Niektórym pannom winko robi lepiej niż VPower w eSce...
A propo zacisków zdołuję Cię dwa razy :mrgreen:
1: małe są :mrgreen:
2: zestaw którego jeszcze potrzebujesz jest droższy niż same zaciski :mrgreen:
ale mimo wszystko jesteś po właściwej stronie mocy <ok>
co masz na myśli pisząc o tym zestawie?? po za tym zaciski są w BDB cenie i szczerze powiedziawszy większość rzeczy do kompletu będzie droższa od nich więc znowu mnie nie zdołowałeś
w białej coupe widać właśnie rozstaw 5x130 możliwe, że będzie miał Big Break Kit czyli 322x32mmClNEK pisze:koles w krakowie ktory wklada 3.0 tdi do audi coupe ma chyba jeszcze wieksze zaciski niz rs2 albo wieksza tarcze. Bedzie dorabiał zwrotnice na zamowienie zeby to do kupy poskladac
Dred cały czas do przodu :lol:
wiesz nie lubie zostawać z tyłu po to kupiłem S2 :D:D:D:D
staram się iść do przodu i kompletować sobie po mału części , ale co zrobić jak 90% wypłaty idzie sobie a te 10 % wydajesz na auto
a ten Vo2as z 2B z KRK to on napewno bedzie zarzucał tam fele 17 lub 18 to sobie może wsadzać większe heble
ja chce wyglad na razie seryjny 8-)
staram się iść do przodu i kompletować sobie po mału części , ale co zrobić jak 90% wypłaty idzie sobie a te 10 % wydajesz na auto
a ten Vo2as z 2B z KRK to on napewno bedzie zarzucał tam fele 17 lub 18 to sobie może wsadzać większe heble
ja chce wyglad na razie seryjny 8-)