cupejka By Dred... nowy środek str 19
no teraz to już stoi na stali
auto dużo straciło z wygladu , ale za to teraz jest jeszce bardziej niepozorna
cóż co do planów to spokojnie , ja tego nie planuje na ten rok
wszystko w swoim czasie najpierw turbo potem , wałek lub wydech zobaczymy co bedzie pierwsze , potem będę zbierał na zaciski klocki, tarcze i koła 17 calowe żeby zrobić heble bo 176 nie hamuje nawet nowe tarcze zimmerman sport , nowe ori klocki nowy płyn hamulcowy. Przy serii to jeszce jakoś idzie ale potem to już są zwalniacze
a co do kaski na auto to przeznaczam każdą zarobioną złotóweczkę na mojego smoka
jeszce raz wielkie dzięki za miłe słowa
auto dużo straciło z wygladu , ale za to teraz jest jeszce bardziej niepozorna
cóż co do planów to spokojnie , ja tego nie planuje na ten rok
wszystko w swoim czasie najpierw turbo potem , wałek lub wydech zobaczymy co bedzie pierwsze , potem będę zbierał na zaciski klocki, tarcze i koła 17 calowe żeby zrobić heble bo 176 nie hamuje nawet nowe tarcze zimmerman sport , nowe ori klocki nowy płyn hamulcowy. Przy serii to jeszce jakoś idzie ale potem to już są zwalniacze
a co do kaski na auto to przeznaczam każdą zarobioną złotóweczkę na mojego smoka
jeszce raz wielkie dzięki za miłe słowa
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
wiem jak jest ciemno to wydaje sie, że jest czarna
zapytaj JMM'a jak chciał się ze mną spierał że ona jest czarna
potem jak był spot cupejek przy M1 to zmienił zdanie
niestety teraz auto dużo traci na uroku , bo jest częściej ciemnno niż jasno, często brudne , bo non stop deszczyk i zimówki na stali
ale jak już pisałem wcześniej jest bardziej niepozorne
nowa Subaryna WRX się nacieła ostatnio buehehehe jak mi się kończył pas a potem ona nie mogła mnie dojść
zapytaj JMM'a jak chciał się ze mną spierał że ona jest czarna
potem jak był spot cupejek przy M1 to zmienił zdanie
niestety teraz auto dużo traci na uroku , bo jest częściej ciemnno niż jasno, często brudne , bo non stop deszczyk i zimówki na stali
ale jak już pisałem wcześniej jest bardziej niepozorne
nowa Subaryna WRX się nacieła ostatnio buehehehe jak mi się kończył pas a potem ona nie mogła mnie dojść
- taxidriver
- Forum Audi 80
tak jest bardzo cichociemna i o to mi chodzi , nie chce żadnych "wulgarnych " felg czy spoilerów itd chce aby to auto wygladało cywilnie ,a jeździło
nawet cupeja może być cichociemna
w A6 siedzi 3.2 V6 255 PS Quattro Tiptronic
tylko jak zauważyłeś ja ruszałem na 1 biegu spokojnie do 3 tysi i na 2 gi bieg a potem zabawa
fajna była mina MJ'a i Ufoka hehe niezapomniane chwile szkoda tylko że kamery nie było w tym aucie
nawet cupeja może być cichociemna
w A6 siedzi 3.2 V6 255 PS Quattro Tiptronic
tylko jak zauważyłeś ja ruszałem na 1 biegu spokojnie do 3 tysi i na 2 gi bieg a potem zabawa
fajna była mina MJ'a i Ufoka hehe niezapomniane chwile szkoda tylko że kamery nie było w tym aucie