cupejka By Dred... nowy środek str 19
Nie będę oryginalny jak napiszę, że ładnie wyszła. Byłoby jeszcze ładniej ale coś niemiłosiernie napaskudziło Ci na tylny zderzak :lol:
Z budy i koloru wygląda podobnie do mojej. Dystanse to dobry pomysł, dobrze że nie są zbyt duże. Na wszystkie koła założyłeś te 10 mm? Widzisz jakąś różnicę w zakrętach?
Nie wiem co tam planujesz ale moim zdaniem inne felgi dodałyby Coupecie nowszego wyglądu Na tych wygląda o tyle fajnie, że to typowe felgi dla S-ki, co też jest sporą zaletą. Na innych będzie wyglądała jak każda Coupe.
Ty malowałeś dół zderzaka z przodu i z tyłu, czy S-ki już tak mają ??
Z budy i koloru wygląda podobnie do mojej. Dystanse to dobry pomysł, dobrze że nie są zbyt duże. Na wszystkie koła założyłeś te 10 mm? Widzisz jakąś różnicę w zakrętach?
Nie wiem co tam planujesz ale moim zdaniem inne felgi dodałyby Coupecie nowszego wyglądu Na tych wygląda o tyle fajnie, że to typowe felgi dla S-ki, co też jest sporą zaletą. Na innych będzie wyglądała jak każda Coupe.
Ty malowałeś dół zderzaka z przodu i z tyłu, czy S-ki już tak mają ??
no będą inne fele koniecznie , szukam prosiakowych , ale to conajmniej w 17 calach więc jeszce poczekam bo nie mam teraz 3 kółek by wywalić na komplecik
tak zakladałem dystanse na 4 koła
różnicy w zakrętach jeszcze nie odnotowałem bo jeżdże tym od czzwartku i nie miałem okazji tak bardziej poszaleć po zakrętach , ale we wcześniejszym aucie też poszerzałem o 10 mm i była różnica ( tylko wtedy poszły koła 18 cali i 225 opona)
generalnie zderzak idzie to odświerzenia za jakiś czas.
tak zakladałem dystanse na 4 koła
różnicy w zakrętach jeszcze nie odnotowałem bo jeżdże tym od czzwartku i nie miałem okazji tak bardziej poszaleć po zakrętach , ale we wcześniejszym aucie też poszerzałem o 10 mm i była różnica ( tylko wtedy poszły koła 18 cali i 225 opona)
generalnie zderzak idzie to odświerzenia za jakiś czas.
nie chce białych , bo te białe są bardziej różowe jak białe
i wtedy to wygląda naprawdę obrzydliwie ,szczególnie ,że halogeny są bardziej szare jak białe i się tego nei zmieni
ps mam swoje zaciski razem z klockami i przewodami hamulcowymi na sprzedaż jakby ktoś pytał
PS dzięki wszystkim za miłe słowa
i wtedy to wygląda naprawdę obrzydliwie ,szczególnie ,że halogeny są bardziej szare jak białe i się tego nei zmieni
ps mam swoje zaciski razem z klockami i przewodami hamulcowymi na sprzedaż jakby ktoś pytał
PS dzięki wszystkim za miłe słowa
Nie będę pisał że jest piękna bo kążdy wie że jest :mrgreen:
Tak wygląda auto osoby dla której dupowóz jest najważniejszą rzeczą na świecie <ok>
Michał Gratuluje zapału przy pracy oraz nieskończonej pomysłowości która Ci towarzyszy do osiągnięcia celu który sobie obrałeś :mrgreen:
Szkoda że nie mogłem obejrzeć auta w Toruniu :roll:
Jeszcze raz gratuluje hebelki super powodzenia w dalszych modyfikacjach
Tak wygląda auto osoby dla której dupowóz jest najważniejszą rzeczą na świecie <ok>
Michał Gratuluje zapału przy pracy oraz nieskończonej pomysłowości która Ci towarzyszy do osiągnięcia celu który sobie obrałeś :mrgreen:
Szkoda że nie mogłem obejrzeć auta w Toruniu :roll:
Jeszcze raz gratuluje hebelki super powodzenia w dalszych modyfikacjach
-
- Forum Audi 80