Rezanko lamp i kierunków. Hehe było zabawy z tylnimi lampami ale dałem rade choć mi zbrakło foli ale i tak najllepsze jakiś czub władował tam tyle silikonu że nie szło ich odczepić i tylnie boczne poklejone na silikon
a zaczełem rozglądać sie za obrotomierzem ale na to sianka narazie nie ma. A co do gazu to może mniej pali ale jak bym miał butle w bagazniku to nie było by miejsca na tube lub skrzynie a jak bym pomiescił to nic innego by sie nie zmiesciło
No zobaczymy co to będzie bo martwi mnie ten silnik i kusi mnie kupno jakiejś mocniejszej sztuki, a tą odświerze i sprzedam. Ale to wszystko z biegiem czasu następne prace to dokończenie lamp i chyba na malowanie sie skusze.
Ooo widzę więcej fotek Ładna ładna. I ten sam silniczek Szkoda że ten olej coś Ci bierze. Musisz zobaczyć co jest nie tak z tym. Najważniejsza rzecz. A ogółem POZYTYW. Powodzenia w modach.
Pozdro
Na radyjko nie mam sianka narazie gra dobrze nie narzekam w rzeczywistości nieźle sie prezentuje i ładnie wspułgra z czerwonym podświetleniem zegarów ale przyjdze na nie pora bo mp3 nie ma a sie przydaje a kierunki są od b3 ori tylko przyciemnione :mrgreen:
Zbychu
jeśli chodzi o te światła to spoko wyszło
ale pomyśl jeszcze o czymś takim http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/673 ... 447a7.html
i koniecznie wymień te dywaniki :mrgreen:
o malowaniu maski nie mówię bo dobrze o tym wiesz
a tak poza tym to dopiero na fotkach zobaczyłem jak masz zmasakrowaną tablicę rejestracyjną :lol: <ok>
do zobaczenia na spotach