[Coupe B3 NG by KaZi_2005] Czerwone Coupe
Borbet A jest dobry, ale z płaskim dekielkiem tylko i wyłącznie. Ja bym coś pomyślał nad malowaniem. W Lublinie jeden czerwony Korek latał na czarnych i ładnie leżały, teraz będzie trochę bardziej ekstrawagancko.
Puki co lepiej było na Brock, ale poczekam zobaczymy. Jaka szerokość byłą w Brock, a jaka w Borbet? I jakie opony masz?
Puki co lepiej było na Brock, ale poczekam zobaczymy. Jaka szerokość byłą w Brock, a jaka w Borbet? I jakie opony masz?
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Tu nie chodzi o gust, a o racje.wujo1 pisze:AUDI_A6 napisał/a:
Panie "klimatronik" borbet A nie jest oklepany w budzie Audi 80. Brocków teraz obrodziło jak grzybów po deszczu i przestały mi się podobać.
Panie "lotnik" każdy ma swój gust i zdanie
Borbety są szersze o pół cala i mają normalną oponę czyli 40, a nie jak w Brokach 45.gornik pisze:Jaka szerokość byłą w Brock, a jaka w Borbet? I jakie opony masz?
czarny rant i czerwony środek - to jest to co u Ciebie widzę, ale wiem, że i tak będzie inaczej
Borbet A jednym się podoba, drugim w ogóle :roll: dla mnie pasuje, ale 9j minimum 8-)
powodzenia w dalszych modyfikacjach
Borbet A jednym się podoba, drugim w ogóle :roll: dla mnie pasuje, ale 9j minimum 8-)
powodzenia w dalszych modyfikacjach
Ostatnio zmieniony 27 mar 2010, 19:30 przez MarcinC, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
KaZi_2005, jest śliczota i tyle. <ok> Jak dla mnie do coupe Borbet A wyśmienicie pasuje. Szybki jak dla mnie pięknie się komponują. Sam mam tak ściemnione tylko że sam tył.
A czemu sądzisz że 45 jest nie normalna?? :roll:AUDI_A6 pisze:Borbety są szersze o pół cala i mają normalną oponę czyli 40, a nie jak w Brokach 45.
No to powiedzcie ile tych autek lata na tych B1?? Jakoś nie wydaje mi się że tak strasznie dużo... :roll:KaZi_2005 pisze:no widzisz... 2 osoby... a b1 jest bardzo duzo... nie mówiąc już o tym że co drugie cabrio jeździ na B1...
Mi się wydaje, że opona z profilem 45 już od lat nie jest uznawana za nisko-profilową. A to dlatego, że przykładowo w naszych audi seryjnie były 195/65R15 a zamiennikiem w 17 calach jest właśnie 225/45R17 co stało się niepisanym standardem dla wielu ludzi, dzięki zachowaniu tego samego obwodu koła. Ja za niski profil w felgach 16"-17" uznaję opony od 40 w dółNiki20 pisze:A czemu sądzisz że 45 jest nie normalna?? :roll:
Ty jeździsz, kolczat, wonski, Słonik. Ja więcej ludzi nie pamiętam.Niki20 pisze:KaZi_2005 napisał/a:
no widzisz... 2 osoby... a b1 jest bardzo duzo... nie mówiąc już o tym że co drugie cabrio jeździ na B1...
No to powiedzcie ile tych autek lata na tych B1?? Jakoś nie wydaje mi się że tak strasznie dużo... :roll:
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No to nie za wiele już tam tego w dół jest. :lol:ATLAS pisze:Ja za niski profil w felgach 16"-17" uznaję opony od 40 w dół
No to jasna sprawa, ale w 16'' już obwód koła troszkę leci w dół. :mrgreen:ATLAS pisze:A to dlatego, że przykładowo w naszych audi seryjnie były 195/65R15 a zamiennikiem w 17 calach jest właśnie 225/45R17 co stało się niepisanym standardem dla wielu ludzi,
No i jeszcze jedna osoba do tego więc sądzę że wcale dużo tych felg nie ma...ATLAS pisze:Ty jeździsz, kolczat, wonski, Słonik. Ja więcej ludzi nie pamiętam.