[Coupe B3 NG by KaZi_2005] Czerwone Coupe
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
To gdzieś ty pojechał na ten przegląd?
U Ciebie do wszystkiego się czepił :mrgreen:
U Ciebie do wszystkiego się czepił :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 maja 2010, 19:44 przez Krycha, łącznie zmieniany 2 razy.
chociaż widać, że koleś robi to rzetelnie, ale w Twoim przypadku to już pojechał po całości :lol:
ostatnio ojciec zajeżdza na przegląd... wchodzi do kanciapy i mówi, że przyjechał na przegląd i by wszystko chciał posprawdzać koleś takie gały i mówi, że od roku osobiście nie miał auta na kanale żeby naprawdę auto sprawdzić :lol:
ostatnio ojciec zajeżdza na przegląd... wchodzi do kanciapy i mówi, że przyjechał na przegląd i by wszystko chciał posprawdzać koleś takie gały i mówi, że od roku osobiście nie miał auta na kanale żeby naprawdę auto sprawdzić :lol:
Kazi nie miał nawet lusterka w środku a niektórzy się plują o ten przegląd i diagnostę...
Do tego xenon i brak ręcznego oraz folia - co tu sie dziwić, że gość jej nie przepuścił?
KoralB3 - siejesz samo zuo.
MarcinC - no nie wiem czy to takie mądre by chwalić się dowodem rejestracyjnym bitym na lewo. Szczególnie w internecie...
Kazi - zamiast oklejać szyby zakup ori kolorowe
Do tego xenon i brak ręcznego oraz folia - co tu sie dziwić, że gość jej nie przepuścił?
KoralB3 - siejesz samo zuo.
MarcinC - no nie wiem czy to takie mądre by chwalić się dowodem rejestracyjnym bitym na lewo. Szczególnie w internecie...
Kazi - zamiast oklejać szyby zakup ori kolorowe
przecież napisałem, że ojciec chciał sprawdzić naprawdę auto, bo jeździ na Taxówce więc auto musi być cały czas w gotowości :-> 1wsze auto chyba od pół roku wjechało na prawdziwy przegląd <urodziny>slugs pisze:MarcinC - no nie wiem czy to takie mądre by chwalić się dowodem rejestracyjnym bitym na lewo. Szczególnie w internecie...
coupe ładne .. co do przeglądów nie dziwcie się im .. to ich praca z tego mają chleb a w razie wpadki zabierają im dożywotnio uprawnienia .. a my jak chcemy auta kombinować niezgodnie z prawem to juz potem nasz problem, ja do nich nie mam nic, a jak kótryś pójdzie mi na rękę to potrafię być wdzięczny za to, a jak nie to nie mam za złe im tego. pzdr all