Czym sie woże - moje B4 ABT Sedan - fotki str. 2 i 3
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Fajne Audi, ładnie się prezentuje. Widzę, że zegarek Ci się zaczyna wylewać ...Diody hmm też miałem na początku u mnie ale świeciły za bardzo punktowo i zmieniłem je na ori żaróweczki 1.2W i obkleiłem ją czerwona folia efekt :?: - ślicznie świecą równomiernym światłem. Audiczka Twoja jest widać zadbana, gratuluję
Nie, w w-support.pl, ale to to samo podwórko. To twoje coupe B3 można tam spotkać?McQueen pisze:Widze ze autko z armii krajowej;) Pracujesz w Inter Carsie?
Zegarek - fakt, trochę zaczął się rozlewać, ale na razie nie mam funduszy i mocy przerobowych by coś z tym zrobić - zbieram na nowy aku i poduszki pod silnik.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Zaniedbałem nieco forum, a jest chwila, to się nieco poprawiam co ostatnio działo się z moim cudem. Otóż: przepaliła się głowica między 1 a 2 tłokiem, więc zmuszony byłem wymienić silnik (także ABT), do tego nowe sprzędło oraz poduchy pod silnik. Do tego nowe aku (Centra Plus), nowe kable NGK RC-VW242 oraz świece NGK PGR6D. Ostatnio wymiana klocków z przodu na Jurid'y, wszystkich tulejek, końcówek stabilizatorów oraz wszelkich innych gumek z przodu i z tyłu. Poprawiłem też moje audio - dorzuciłem wzmacniacz no-name ( ) mocy 900W oraz tubę Magant XXL 1000W - robią swoje i o to chodziło. Wszelkie plastiki klapy, blendę oraz tablicę rejestracyjną wygłuszyłem - nic nie lata i nie trzeszczy, a w środku słychać ładny bass Następne w kolejce stoi wymiana i malowanie bębnów hamulcowych.
Nowych fotek nie dorzucam, bo w sumie na zewnątrz nic się nie zmieniło.
Pozdrawiam wszystkich!
Nowych fotek nie dorzucam, bo w sumie na zewnątrz nic się nie zmieniło.
Pozdrawiam wszystkich!
kolega z okolic wroclawia autko fajne i duzo serca wlozyles,ja swoje tez kupilem we wrzesniu ale w strasznym stanie mi sie trafila i caly czas doprowadzam ja do dobrego stanu i juz na upiekszanie jej nie bedzie raczej pieniedzy,jestem ciekaw jak ci gra ten sprzecik,moze tez bym sie skusil doswojego:) pozdro
No fakt - na spociku dawno już nie byłem, przez pracę i przygody z samochodem zaniedbałem forum, ale postaram się poprawić . A na Armii pracuję w centrum Atal - koło samego wiaduktu, więc szybko stamtąd uciekam, coby wydostać się na Poznań.Zayebatsu pisze:Hehe stary klubowicz ale chyba na spoty ostatnio nie wpadałeś Hehe mam nadzieje że jak będzie jakiś to wpadniesz i zobacze :shock: sobie "gangsta" audi :mrgreen: A co do ArmiKrajowej często tamtędy śmigam i jeszcze nie widziałem Cie. Pozdro :!: :!: :!: