[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Bronek27 pisze:co cię skłoniło do wstawienia go z powrotem jak ci się nie podobał
Łatwiej się go pozbędzie jak będzie wyglądał tak jak na Compi przystało i nie będzie musiał tłumaczyć potencjalnym kupcom że "zdjęty bo mi się nie podobał a nie że był dzwon".Mabrothrax pisze:Chciałem żeby seria była
Jak dla mnie oczywiście również na +.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spokojnie, nie będą przecież z dekielkami vw jeździł, za bardzo przyciągają rdze :mrgreen:
Szlugs, brak opon symbolizuje ukryte pragnienie powrotu do pierwotnych form komunikacji, jest to rozpaczliwe wołanie o pomoc zagubionego na preriach colorado człowieka, który szuka kolei a po piętach depczą mu indianie. Jest to kolektyw jego myśli, zmieniony przez pryzmat obecnej rozwiniętej motoryzacji, który wciąż jednak pozostaje w swej pierwotnej formie, głęboko zakorzeniony w jego wewnętrznym "ja".
A tak na serio to chciałem sprawdzić jak to będzie leżeć, opony jeszcze w drodze.
A naklejkę lubię
KORU, to b4 to competition zdychające.
Szlugs, brak opon symbolizuje ukryte pragnienie powrotu do pierwotnych form komunikacji, jest to rozpaczliwe wołanie o pomoc zagubionego na preriach colorado człowieka, który szuka kolei a po piętach depczą mu indianie. Jest to kolektyw jego myśli, zmieniony przez pryzmat obecnej rozwiniętej motoryzacji, który wciąż jednak pozostaje w swej pierwotnej formie, głęboko zakorzeniony w jego wewnętrznym "ja".
A tak na serio to chciałem sprawdzić jak to będzie leżeć, opony jeszcze w drodze.
A naklejkę lubię
KORU, to b4 to competition zdychające.