[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Upchnąć się dało, tylko po co :mrgreen: ten zabieg był zamierzony bo zderzak i tak idzie na śmietnik gdy zakupie eSkowy. A, że ciśnienia nie mam z tym to trzeba było zrobić coś żeby było git :mrgreen: - i jest <ok>
chmiel25, Jeździ się bardzo miło, całkiem inna kultura no i świst turbiny - nic tego nie zastąpi :mrgreen:
duo, się bujamy jak nic :mrgreen: wtryski zmienione?
slonik kolanka z gumy na razie, silikon w późniejszym terminie
chmiel25, Jeździ się bardzo miło, całkiem inna kultura no i świst turbiny - nic tego nie zastąpi :mrgreen:
nie byłlo kiedy wczoraj od samego świtu działaliśmy z NG potem trzeba było czekać na kobitę zeby zabrałą i wziąłem sie za sprzątanie hali jak już skończyłem ok 20 to zona mnie uświadomiła że trzeba jeachc na zakupy bo od tygodnia nie mam dla niej czasu i sie micha kończy :mrgreen: dziś moze sie udaMabrothrax pisze:Upchnąć się dało, tylko po co :mrgreen: ten zabieg był zamierzony bo zderzak i tak idzie na śmietnik gdy zakupie eSkowy. A, że ciśnienia nie mam z tym to trzeba było zrobić coś żeby było git :mrgreen: - i jest <ok>
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: