[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dzieki bogu.Mabrothrax pisze:Ale i tak ori grill będzie
Mimo dobrych chęci i uznania za wkłąd włożony w to auto niestety ale muszę to przyznać.
Obadane na żywo na Grabinie (niestety felaszek tych piknych jeszcze nie było) muszę jednak przyznać że chyba jednak nie przekonam się do tego grilla i braku lotki.
Jakoś odkąd miałem lotkę w srebrnym to tył sedana bez niej a zwłaszcza w eS pakiecie jaki ma Compi wygląda słabo.
Mabrothrax, mam nadzieję że wybaszysz krytykę ale to w dobrej chęci napisane a nie hejtowo.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A mnie ta lotka całe życie denerwowała i bez niej świat jest piękniejszy, a przynajmniej ta część od dupy strony :lol:
Się czepił każdy tego grilla, a ja go dla śmiechu założyłem a później mi się go zdjąć nie chciało, później mi duo mój zabrał i nie miałem co założyć więc został. Teraz czekam na mój spowrotem :lol: Także proszę was, dajcie sobie spokój bo się jeszcze Pan Kamei obrazi :lol:
Się czepił każdy tego grilla, a ja go dla śmiechu założyłem a później mi się go zdjąć nie chciało, później mi duo mój zabrał i nie miałem co założyć więc został. Teraz czekam na mój spowrotem :lol: Także proszę was, dajcie sobie spokój bo się jeszcze Pan Kamei obrazi :lol:
http://www.youtube.com/user/BrzydkiBurakMabrothrax pisze:...
Hejtujcie tuningowcy i styliści :lol:
...
<ok>
Wracajac do tematu to zastanawiam sie gdzie sie podziały soczewki ? ten grill z dziurą to jeden z najgorszych wynalazków do B4. Dobrze ze bedzie oryginał.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2012, 21:57 przez KORU, łącznie zmieniany 2 razy.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Mówisz o hameryce B4?duo pisze:a czy wg Ciebie 90S / 90CS też jest ładne ze spoilerem?
Jak to ori 90S czy 90CS z napompowanym tylnym "bumperem" to fakt lepiej bez spoilera.
Ale jak krótki zderzak europa B4 bądź to S2/Compi to bardziej mi się widzi lotka.
Ale to wiadomo, jeden lubi ogórki inny ogrodnika córki (czy jakoś tak to leciało). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Czy ja wiem? Dla mnie spoilery zawsze będą się kojarzyć z subaru albo mitsubishi. Mi po prostu one nie pasują a gładki tył B4 z tyłem S2/Compi jest dla mnie najładniejszym widokiem. Kwestia gustueSPe pisze:Mówisz o hameryce B4?duo pisze:a czy wg Ciebie 90S / 90CS też jest ładne ze spoilerem?
Jak to ori 90S czy 90CS z napompowanym tylnym "bumperem" to fakt lepiej bez spoilera.
Ale jak krótki zderzak europa B4 bądź to S2/Compi to bardziej mi się widzi lotka.
Ale to wiadomo, jeden lubi ogórki inny ogrodnika córki (czy jakoś tak to leciało). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: