[Coupe by Grzechas]->delikatne zmiany na 2012-brock b6
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
ostatnio był plan zmiany kół ale niestety nie udało mi się go zrealizować przez siły wyższe więc trzeba było zmienić opony w coup'ie i tak też się stało. jakiś czas temu na felgach 16'/9' zamiast opon 215/40 zawitały 195/45 no i teraz wygląda to tak jak powinno. co prawda auto jest ciut wyżej niż było (w sumie to chciałem 195/40 ale jakoś ciężko ten rozmiar dostać) no ale i tak jest dobrze. jak będe mieć czas to zrobie lepsze foty choć na tą chwilę nie wiem kiedy to będzie. myślę też że to jeden z ostatnich modów w przyszłym roku chyba coup-a będzie do sprzedania
no i jeszcze konkretnie dospawałem ucho od wydechu które co chwile się urywało przez zachaczanie o jakieś nierówności na drodze
no i jeszcze konkretnie dospawałem ucho od wydechu które co chwile się urywało przez zachaczanie o jakieś nierówności na drodze
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
opony to 2x Kumho Ecsta SPT i 2x Michelin pilot Exalto a jeździ się normalnie :mrgreen: na pewno trzeba wolniej brać zakręty żeby opona nie ściągneła się z felgi ale akurat i tak za szybko się nie da jeździć na glebiebob232 pisze:jak marka opon i jak się jeździ
musze go zmierzyć ale wydaje mi się że taki był w seriiIgorro pisze:jakie są jego wymiary??
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
:shock: kto Ci takich bajek naopowiadal? - fakt spadają ale przewaznie winą jest krzywa felga lub niedopatrzenie wulkanizatora, ewetualnie kierowcy jak nie sprawdzi cisnieina...grzechas_audi pisze:wolniej brać zakręty żeby opona nie ściągneła się z felgi
przykladj moj: powoli nie jezdze, mam ciezkie auto i jakos 185.35 nie spadaly z 8j...
pzdr
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
nie mówie że na pewno Ci zejdzie ale prawdopodobieństwo jest większe że na naciągu Ci opona zejdzie niż jak masz balonaszuan pisze::shock: kto Ci takich bajek naopowiadal? - fakt spadają ale przewaznie winą jest krzywa felga lub niedopatrzenie wulkanizatora, ewetualnie kierowcy jak nie sprawdzi cisnieina...grzechas_audi pisze:wolniej brać zakręty żeby opona nie ściągneła się z felgi
przykladj moj: powoli nie jezdze, mam ciezkie auto i jakos 185.35 nie spadaly z 8j...
pzdr
PS: jak byś pojeździł konkrternie na jakimkolwiek torze pare przejazdów to opon nie masz :mrgreen:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Dawno nic się nie działo w temacie no i też jakiś większych zmian na sezon nie ma. Wpadła jedynie nowa felg brock b6 17'x8,5 i 17'x10' ale stwierdzam że jest przesada. Jeszcze tylko troszkę muszę poustawiać zawias i będzie gites. W ogóle to krzywo auto stało i jakoś tak nie równo to wygląda. Poniżej pare fotek na szybko zrobionych. a jak lepsza pogoda zawita to cyknę coś lepszego.