[Coupe by Grzechas]->delikatne zmiany na 2012-brock b6
-
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
nowy gadzecik :mrgreen: tak się pochwalę
Uploaded with ImageShack.us
niebawem zdjęcia zamontowanych wszystkich rzeczy które opisywałem troszkę wcześniej :mrgreen:
niebawem zdjęcia zamontowanych wszystkich rzeczy które opisywałem troszkę wcześniej :mrgreen:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
no widzisz dydo85 jaki fart :mrgreen:dydo85 pisze:o widze ze i moje sie na foto załapało nawet barto-team został uchwycony w osobie własnej
Ostatnio zmieniony 07 cze 2010, 16:36 przez grzechas_audi, łącznie zmieniany 1 raz.
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
ostatnio mi się nudziło i wyszedłem zrobić pare zdjęć, tylko niestety zapomniałem o wnętrzu
ogólnie auto nisko siedzi, ale patrząc na felgę jest wg mnie za mała, a posadzenie auta niżej spowoduje to że nie przejadę przez żaden prób zwalniający i już totalnie nigdzie nie wjadę :mrgreen: więc szukam 17' ale minimum na 9' szer. czy ktoś nie chce akurat takich felg sprzedać :?: albo wymienić się na SUPER borbet t 16'x9' :mrgreen: :?: w ostateczności mogę sprzedać moje felgi, jak coś więcej info na PW lub gg
ogólnie auto nisko siedzi, ale patrząc na felgę jest wg mnie za mała, a posadzenie auta niżej spowoduje to że nie przejadę przez żaden prób zwalniający i już totalnie nigdzie nie wjadę :mrgreen: więc szukam 17' ale minimum na 9' szer. czy ktoś nie chce akurat takich felg sprzedać :?: albo wymienić się na SUPER borbet t 16'x9' :mrgreen: :?: w ostateczności mogę sprzedać moje felgi, jak coś więcej info na PW lub gg
kurde, dopiero teraz zauwazyłem ze moja strzała czerwona została uchwycona w Kozubie... :mrgreen:
a propos zawieszenia to jak je masz obnizone ze tak narzekasz jak bedzie ciut nizej???
bo oponki to podejrzewam ze profil 45. wiec na razie nie jest zle...
u mnie jak przez prog przejade z jedna konkretna (i sobie tylko znana :lol: ) predkoscia to wydaje mi sie ze minimalnie obcieram przodem (nie wiem czym, miska, el zawieszenia, nie wiem) u mnie jest przod -60 z opona 215/40/17 wiec jest hadkorowooo :mrgreen:
a propos zawieszenia to jak je masz obnizone ze tak narzekasz jak bedzie ciut nizej???
bo oponki to podejrzewam ze profil 45. wiec na razie nie jest zle...
u mnie jak przez prog przejade z jedna konkretna (i sobie tylko znana :lol: ) predkoscia to wydaje mi sie ze minimalnie obcieram przodem (nie wiem czym, miska, el zawieszenia, nie wiem) u mnie jest przod -60 z opona 215/40/17 wiec jest hadkorowooo :mrgreen:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Lucazzzu mnie jest oponka 215/40, a co do gleby to z przodu jest niżej niz -60 więc mając do tego jeszcze 16' felge auto jest niżej niż jak by mieć 17' i jest masakra, jak są lightowe koleiny to za mną iskry lecą (tak ostatnio mi kumpel mówił jak za mna jechał). myślałem żeby go jeszcze posadzić bo teraz i tak pod większość krawężników nie probuje nawet wjeżdzać, ale głównie chodzi o to żeby jadąc po naszych nierównych drogach nie rozjeb.... czegoś i nie szorować spodem więc dlatego 17 chce żeby auto minimalnie się podniosło a koła wypełniły nadkola