ja wolę je klepać po gołych tyłkachduo pisze: nie czytam ani wierszy ani tego co jest między nimi, wolę oglądać gazety z gołymi babami :mrgreen:
Dobre koło i gleba-nic więcej nie trzeba - Bi-xenonki z Q7
ja też ale jakbym to napisał to by się miało nijak do czytania wierszy :mrgreen:Tomiii pisze:duo pisze: nie czytam ani wierszy ani tego co jest między nimi, wolę oglądać gazety z gołymi babami :mrgreen:
ja wolę je klepać po gołych tyłkach
z tego co udało mi się ustalić to na żadnym forum na świecie nie zależenie od tematyki temat gołych bab nie jest uznawany jako ot :mrgreen:Bronek27 pisze:bbbuuuahahaahahaaa dobre wole gazety z gołymi babami bbuuaahhaahhaahaha sory za ot
- Audi Sport
- Forum Audi 80
tak to prawda na Shellu tankuję, dobre paliwko i zostało przywiązanie bo tam kiedyś pracowałemAudi Sport pisze:Piękna wisienka, wszystkie mody na wielki plus <ok> Teraz już wszyscy wiedzą na jakiej stacji tankujesz zetora :mrgreen:
a co do muszelek to kilka osób mi uświadomiło że nie pasują i na dniach muszelki znikną
Raczej wrócę do ori znaczka RH no chiba że trafią się grawerowane/polerowane dekielki ze logo Porschedelik pisze:logo audi wpada czy jaki masz na to pomysłTomiii pisze:na dniach muszelki znikną
W najbliższym czasie wpadnie jeszcze kilka gratów do auta ale to jak znajdę jakiegoś kumatego i niedrogiego mechanika co lubi rezać/dłubać