4 takie komplety są na forum to chyba wystarczy taka baza :mrgreen:ATLAS pisze:Jeśli jest jakaś baza informacji
Kto ma mieć jak nie forumowicze
nie wiem ile jest dokładnie dlatego nie piszę, bo co kolwiekm bym apisał bedzie świadomym wprowadzaniem kogoś w błąd, ale nabierze się tylko jakiś janek bo jak ktoś jest ogarnięty to sobie pomyśli o Tobie swoje i tyle. Mi to na prawdę jest obojętne co tam piszesz sobie i nie czepiam się, ani nie chce Ci tu obrazić, ale pisząc coś takiego robisz z siebie idiote w oczach kogoś ogarniętego. Takie moje zdanie.Tomiii pisze:no zaraz mi powiesz ze na pęczki jest ZW1 4x108duo pisze:to chyba kłamstwo, a nie chwyt :mrgreen:
wszystko rozumiem, ale jakbys napisał ze unikat to ok. Ale pisząc ze sa 4 kompletu to już sie troche osmieszasz bo wiadomo, ze tego jest mało, ale nikt nie jest w stanie określić ile tak naprawde dokałdnie o to chodzi.Tomiii pisze:ok masz prawo do swojego zdania
ale cały czas rozmawiamy o ZW1 4x108 et35 a nie 4x100 czy 5x112 et60
a oboje wiemy że takiego koła niema za wiele i w oczach kogoś ogarniętego właśnie napisałem prawdę że to unikat bo nie każdy chce się bawić w dystanse tylko zarzucić koło p&p
ok rozumiem, tyle oficjalnie udało mi się namierzyć, w tym do niedawna 2 kpl. były w Czę100chowieduo pisze:wszystko rozumiem, ale jakbys napisał ze unikat to ok. Ale pisząc ze sa 4 kompletu to już sie troche osmieszasz bo wiadomo, ze tego jest mało, ale nikt nie jest w stanie określić ile tak naprawde dokałdnie o to chodzi.Tomiii pisze:ok masz prawo do swojego zdania
ale cały czas rozmawiamy o ZW1 4x108 et35 a nie 4x100 czy 5x112 et60
a oboje wiemy że takiego koła niema za wiele i w oczach kogoś ogarniętego właśnie napisałem prawdę że to unikat bo nie każdy chce się bawić w dystanse tylko zarzucić koło p&p
Na co planujesz?Tomiii pisze:A przesiadka planowana oczywiście na coś przynoszącego większą frajdę z jazdy
Każdy kto się pozbywa auta dochodzi do wniosku że nikt mu nie da tyle na ile wycenia auto i włożone fanty i czas podjąć męską decyzję i "sfantować" auto do serii, serię pogonić jako seria za minimum minimalis aby poszło a na fanty zawsze znajdą się chętni.Tomiii pisze:Auto przywracam do stanu pierwotnego czyli do golasa. Na sprzedaż koło, usa/jap, zawias, 4xboczki+taschki+elektryka, elekt+podgrz. lustra,licznik,