[CABRIO 2,3] - FELGI 18" - NOWE FOTKI str.1 !!
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
<ok> witaj, furka juz zostala przeze mnie wypatrzona w slupsku na wojska polskiego w sobote... bylem tylko na chwile w slupsku i sie zlozylo ze lansik zostal dostrzezony hehe...pozdrowka i do zobaczyska... jak bede moja coupa w slupsku to mozemy sie spiknac na spota...fryzure tez masz na topie :P:P <ok>
auto sympatyczne i dobre podejscie do tematu-najpierw mechanika,potem fanaberie .Dzialasz widze,w szybkim tempie-pamietaj,ze pospiech jest zlym doradzca i wskazany tylko przy lapaniu pchel .Nie odbierz mnie zle,ale kolaczka nie elpaso,bo to klasyczna linia,i z tapicerka,troszeczke przesada-raczej tego odcieniu bym nie zastosowal.....gdziekolwiek ,nawet w Wytominie....bardzo Cie przepraszam,jezeli poczules sie urazony-nie mialem takiego zamiaru.....po prostu nie chce widziec nastepnej 80ki popsutej....nie Cabrio....nie w Slupsku..pozdro i do zaobaczyska soon
p.s.
bede w GS miedzy 10 a 19 lipca na jeden lub 2 dni,mam nadzieje,ze sie zobaczymy.Pozdrowiska
p.s.
bede w GS miedzy 10 a 19 lipca na jeden lub 2 dni,mam nadzieje,ze sie zobaczymy.Pozdrowiska
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Oczywiście, że się nie obrażam. Wszelkie komentarze mile widziane. Co do BRA - nie trzeba demontować grilla. Osobiście jednak ją u siebie ściągnąłem. Ot taki kaprys Nie przywiązałem się do niej hehehe... (Za symboliczne pieniądze odsprzedam chętnemu)
Co do pośpiechu - robię to w takim tempie na jakie mnie stać. Na tą chwilę zostało jeszcze trochę do zrobienia a wśród priorytetów jest nowy dach lub używany w bardzo dobrym stanie. Niestety wszystkiego od ręki nie dam rady ogarnąć. Dlatego też jeszcze długo felgi będą te, które widać na zdjęciach.
UFOtm Hehe. Dzięki. Na Woja Polaka byłem dosłownie 10 minut - żonka pobiegła do sklepu. Trafiło się, że akurat w tym czasie byłeś tam też TY. Okazuje się, że autko jest na tyle charakterystyczne, że je rozpoznałeś..hehehe. Super. Pozdrawiam
Co do pośpiechu - robię to w takim tempie na jakie mnie stać. Na tą chwilę zostało jeszcze trochę do zrobienia a wśród priorytetów jest nowy dach lub używany w bardzo dobrym stanie. Niestety wszystkiego od ręki nie dam rady ogarnąć. Dlatego też jeszcze długo felgi będą te, które widać na zdjęciach.
UFOtm Hehe. Dzięki. Na Woja Polaka byłem dosłownie 10 minut - żonka pobiegła do sklepu. Trafiło się, że akurat w tym czasie byłeś tam też TY. Okazuje się, że autko jest na tyle charakterystyczne, że je rozpoznałeś..hehehe. Super. Pozdrawiam
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
uff, tylko 9,5 cala hehe czyli wciaz mam najwiecej ;p nie no zart taki ;]
emm... tak cale szczescie balony sciagasz bo sie wystraszylem tamtego rozmiaru, szkoda taka szerokosc zmarnowac na 235, co do keskina, wprawdzie mnie nie przypada do gustu ten rodzaj felgi, ale i tak fajnie ze zmieniles z poprzednich, no i 18" dobry ruch, sprawdz ile tego rantu masz? normalnie przystaw meter i zmierz, jak masz czas ;]
ps: wlasnie i jakie et tych felasi masz?
emm... tak cale szczescie balony sciagasz bo sie wystraszylem tamtego rozmiaru, szkoda taka szerokosc zmarnowac na 235, co do keskina, wprawdzie mnie nie przypada do gustu ten rodzaj felgi, ale i tak fajnie ze zmieniles z poprzednich, no i 18" dobry ruch, sprawdz ile tego rantu masz? normalnie przystaw meter i zmierz, jak masz czas ;]
ps: wlasnie i jakie et tych felasi masz?
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Tył to ET 25 a przód 30. Tyle, że mi chodziło o to aby nie za wiele wystawały poza obrys auta. W Słupsku niebiescy się na to naprawdę upierdzieli i sam miałem przyjemność otrzymać już od nich kwitek za wystające kółka w golfie. Przy tych felach, z tyłu i tak delikatnie wychodzą. Liczę na to, że tym razem, jakiś służbista i nadgorliwiec tego się niedopatrzy.