Mnie jak złapali ( za prędkość ) to tylko pochwalili za te lampki byli zachwyceni <ok>EwelinaCzarna pisze:hmmm.. miśki to się czepiają wszystkiego.. więc wiesz..KLAKSON pisze:No chyba, że miśki się przyczepia, to wtedy lampeczki pewnie pójdą out
ale ja się bardziej zastanawiam, czy jak będziesz robił przegląd to czy się nie czepią..
może głoszę jakieś herezje, ale czy nie ma takiego przepisu, że w przypadku zastosowania tego typu lamp muszą być spryskiwacze ? :roll: bo to niby jest wtedy jakaś większa temperatura itp itd ..
mam rację czy bredzę ? :roll:
[B3 1.8 RU] FINISHED - Proszę o zakmnięcie tematu
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki florek5 <ok> . nie każdemu się owe lampeczki podobają, ale dołączyłeś do tych co są za TAK heh. Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-10-27, 12:25 ]
No koledzy i koleżanki przyszedł mi w końcu upragniony moduł AC :lol: . Dziś po robocie zabieram sie do rezanka i przy okazji może podłącze w końcu kontrolkę od świateł mijania. Podziękowania dla Kolegi Willi za moduł AC
I jak mówiłem to i zrobiłem :mrgreen: . Moduł AC podłączony i świetnie się sprawuje
[ Dodano: 2008-10-27, 12:25 ]
No koledzy i koleżanki przyszedł mi w końcu upragniony moduł AC :lol: . Dziś po robocie zabieram sie do rezanka i przy okazji może podłącze w końcu kontrolkę od świateł mijania. Podziękowania dla Kolegi Willi za moduł AC
I jak mówiłem to i zrobiłem :mrgreen: . Moduł AC podłączony i świetnie się sprawuje
Ostatnio zmieniony 28 paź 2008, 13:15 przez KLAKSON, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki radii821 <ok> . Mam jeszcze mały problemik z dynamiczną kontrolą oleju. Ale dziś się z tym uporam
[ Dodano: 2008-10-30, 18:11 ]
Problem z dynamiczną kontrolą oleju już rozwiązany dzięki pomocy kolegi z forum (Mobilek). Chwała mu za to . Teraz pozostaje mi zabawa z podłączeniem kontrolki świateł mijania (skoro mam takową w liczniku to trzeba ją uruchomić niech świeci a co )
[ Dodano: 2008-10-30, 18:11 ]
Problem z dynamiczną kontrolą oleju już rozwiązany dzięki pomocy kolegi z forum (Mobilek). Chwała mu za to . Teraz pozostaje mi zabawa z podłączeniem kontrolki świateł mijania (skoro mam takową w liczniku to trzeba ją uruchomić niech świeci a co )
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kurde a myślałem, że sam na forum będę z tym kolorkiem :mrgreen: . heh super Twoja Niuńka wygląda ...Złote szybsze nie :?: :?: Hehmatjosb3 pisze:no piekna ta twoja niunia ,widac ze onia dbasz,mam taka sama(taki sam kolorek
Dziś po pracy zabieram się w końcu za montaż (a raczej podłączenie) kontrolki świateł mijania. Po pracy oczywiście pokażę efekt (jak mi się uda hehe :mrgreen: )