i nie będziesz miał klaksona juniora który odziedziczy twoje audi :mrgreen:kaczaza5 pisze:Nie bądź taki pewny bo co kobieta powie <haha>KLAKSON pisze:Nie możesz mieć RU :mrgreen: . Daję wacka obciąć, że to nie RU <rotfl2>
[B3 1.8 RU] FINISHED - Proszę o zakmnięcie tematu
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kruszynko, ja Ci mówię, że nie możesz mieć RU, słuchaj się starszego :shock: <haha>KrUsZyNa pisze:No to szykuj Wacusia :lol: będzie rzeźnia
[ Dodano: 2009-05-12, 08:42 ]
Powiem Ci, że leciałem nią 140km/h i jest cicho. Nie buczy mocno. On ładnie mruczy jak jest tak 2000-3000 obrotów, potem jest tylko taki delikatny basik, miły dla uchów <rotfl2>elmlody pisze:P.S - pytanie jeszcze jak wygląda sprawa na autostradzie przy 150, sprawdzałeś czy da się wytrzymać??
- KrUsZyNa
- Forum Audi 80
- Kontakt:
bo u mnie nie dali tyle elektroniki co u Ciebie :->KLAKSON pisze:Dokładnie :mrgreen: . A tak na poważnie, to masz całkiem inaczej pod maska niż u mnie, i masz skrzynke 4 biegiKrUsZyNa pisze:A co tylko ty możesz mieć RU inni nie :mrgreen:
zobacz z 4biegowa tez był
http://www.centrum.audi80.pl/content/view/142/55/
wcale nie prawda my mamy autostrady tylko jest zwężenie :mrgreen:ysiul pisze:[ Dodano: 2009-05-12, 08:42 ]hahahah a gdzie tu u nas w okolicach LHR'u LTM'u i KLS'u autostrady co najwyżej wąski pasek asfaltu przedzielony biała linia zwany szosaelmlody pisze:P.S - pytanie jeszcze jak wygląda sprawa na autostradzie przy 150, sprawdzałeś czy da się wytrzymać??